Mihajlović i Brašanac: Nije bitna razlika u bodovima, za derbi se živi

Fudbaleri Partizana jedva čekaju 151. okršaj sa večitim rivalom

  • 3

Bez obzira na bodovnu razliku između večitih rivala, igrači Partizana uveravaju da će dati svoj maksimum na 151. Večitom derbiju u subotu.

Darko Brašanac ponovio je koliko je derbi značajna utakmica i istakao da se nada pobedi Partizana.

- Najveća utakmica i presrećni smo zbog toga jer nema mnogo ljudi priliku da učestvuje. Nadam se zanimljivoj utakmici sa dosta golova i naravno našom pobedom. U poslednje vreme bilo je nekoliko veoma zanimljivih derbija, a nadam se i sjajnom ambijentu na tribinama - rekao je Brašanac.

>>> Tomić objasnio u koliko je teškoj situaciji Partizan pred 151. Derbi

Mladi fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović, koji je u prethodnom derbiju bio nerešiva enigma za Zvezdinu odbranu, istakao je da mu se ostvario dečacki san.

- Da mi je neko pre šest meseci rekao da ću za manje od mesec dana odigrati dva derbija, ne bih mu verovao. Ništa nije nemoguće i moji dečački snovi se ostvaruju. Imamo veliki motiv, bez obzira na razliku, za ovo se živi i maksimalno smo spremni - rekao je Mihajlović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFC

    16. april 2016 | 12:42

    Iskreno ja sam im se smijao kad smo mi bili prvi i to ubjedljivo a.oni se napinjali do maximuma da nas pobjede tu jednu utakmicu godisnje i sve su davali na to -a vidi nas danas isto kao i oni sezena nula ali mi ce mo da ih uzmemo i svi sretni ....e moji fudbalercici....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA