Božović brani Kahrimana, Tomić iznerviran zbog kilaže Božinova

Pročitajte šta su treneri Zvezde i Partizana rekli na konferenciji za medije posle 151. večitog derbija

  • 8

Nakon što su se utisci slegili i ubrzo pošto su kratko prokomentarisali večiti derbi u kamere Arene Sport, trener Crvene zvezde Miodrag Božović i trener Partizana Ivan Tomić pojavili su se na konferenciji za medije posle 1:1  na najvećem srpskom stadionu.

Grof  Božović nije bio nezadoljan remijem u 151. večitom derbiju, iako su njegovu ekipu sekunde delile od trećeg trijumfa ove sezone nad Partizanom.

>>> Navijači i policajci u krvi: Užasne fotke smo dobili sa Marakane

- Igrali smo u prvom poluvremenu dobar presing, koji nismo krunisali. Takođe, i u drugom smo imali nekoliko dobrih situacija, kao i Partizan. Žao mi je što nismo pobedili, ali to je fudbal i dešavaju se takve stvari - rekao je Božović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Božović je poručio da je zadovoljan igrom crveno-belih, iako je dodao da su mogli bolju partiju da pruže.

- Grujić nije bio fizički spreman jer dugo nije igrao. Sa njim imamo bolju igru, u prekidu je odličan, ima dobar pas i udarac, ali nije trenirao skoro mesec dana - naveo je Božović i kratko prokomentarisao grešku Kahrimana kod izjednačujućeg gola Evertona:

>>> IBANJEZ ULETEO U FACU SAŠI ILIĆU: Nemoj da mi glumiš frajera ovde! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

- Kahriman nas je spašavao svaku utakmicu, on je jedan od naših najboljih igrača. Greške se dešavaju, moglo je to svakome da se dogodi.

S druge strane, Ivan Tomić je rekao da je njegov tim srećno došao do remija (1:1) u 151. večitom derbiju.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Samo otvaranje utakmice nije bilo kako bi trebalo i kako smo se dogovorili, stajali smo daleko od igrača. U nastavku smo bili čvršći i agresivniji, Zvezda je zasluženo povela, opasno pretila, ali smo faktički srećno došli do izjednačenja - rekao je Tomić na konferenciji za medije.

On je dodao da je mesto napadača za Sašu Ilića iznuđeno rešenje, jer u navali ima mnogo problema oko izbora igrača.

>>> Sve ekskluzivne snimke i materijal sa 151. Večitog derbija pratite ovde!

- Nisam to planirao, posebno ne kao trener Partizana. Povređen je bio Božinov, ali uz to ima kilažu koja je nedopustiva za fudbal, Fofana takođe. Tu je i 16. godišnji Vlahović i nije formiran igrač - naveo je Tomić.

Prema njegovim rečima crno-beli su sagoreli u želji da se dokažu.

- Veći deo utakmice nismo bili mi, nismo igrali našu igru koja nas je krasila ovog proleća. Moji igrači su u velikoj želji sagoreli, jer imam mlad tim, neke igrače koji nisu dugo igrali, i koji se tek sada dokazuju - jasan je bio Tomić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    16. april 2016 | 22:22

    Tako je grofe ne treba zaboraviti koliko je kahriman spasio cisti golova i sigurno je jedan od najboljih igraca ove sezone iz snova, sezone bez poraza i pregrst lijepi golova... Rendulic odlično odigrao...ZIVELA ZVEZDA I MAJKA SRBIJA

  • Cruyff

    16. april 2016 | 22:13

    Pojedini igrači partizana zaista izgledaju kao amateri.. Sto se tiče Kahrimana šta da se radi i boljim od njega su se dešavali ovakvi kiksevi,tekma nije imala neki značaj tako da mu se moze oprostiti.

  • Delija

    17. april 2016 | 06:01

    Svaka cast za tomica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA