Todorić o problemu s FIBA: Partizan gleda samo svoj interes jer je ranije svaki put nadrljao

Crno-beli nalaze se u nezahvalnoj situaciji zbog učešća u Evrokupu

  • 20

Košarkaška reprezentacija Srbije dobila je upozorenje FIBA da će biti suspendovana sa Evropskog prvenstva 2017. godine jer su srpski klubovi izabrali da se takmiče u Evrokupu.

To znači da je u najnezahvaljijoj poziciji košarkaški klub Partizan.

Ukoliko trofejni klub odluči da igra Evrokup, Košaraški savez Srbije mora da suspenduje crno-bele inače će dobiti sankcije.

>>> Nije dobro: Đilas potvrdio izbacivanje Srbije!

Sportski direktor kluba Dragan Todorić poručio je da je predsednik kluba Nikola Peković stigao iz SAD u Beograd, i da će uprava u punom sastavu razgovarati "o svemu o čemu bude bilo potrebno da se razgovara".

- Kad god smo radili nešto što je u interesu srpske košarke, mi smo nadrljali, tako da ćemo ovog puta slediti svoj interes. Mi smo svoju odluku doneli i ne znam šta bismo sada i o čemu razgovarali - rekao je Todorić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    17. april 2016 | 09:37

    Tako je, apsolutno vas podrzavam neka nas izbace da vidimo ko ce da im igra san marino vatikan andora lihtenstajn luksemburg najveci favorit velika britanija...

  • Gorcilo

    17. april 2016 | 11:01

    Ja sam Zvezdas, ali vas podrzavam u svakom pogledu. 100% imate pravo. Neka nas izbace pa neka im igra Finska, Malta i druge " jake " kosarkaske vele sile. A Evroliga neka napravi uporedni turnir pa da vide diktatori cija je liga i prvenstvo jace. Turska, Spanija, Srbija, Hrvatska, Bosna, Litvanija, Grcka, Italija, Crna Gora, itd...

  • COMBE

    17. april 2016 | 12:55

    PODRSKA ZA MOJ VOLJENI KLUB

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA