SIKIMIĆ: Želeo sam da proslavim gol na severu, iako je moja porodica bila na zapadu!

Iskusni napadač nije imao dilemu kako da proslavi gol na derbiju

  • 3

Predrag Sikimić je dočekao ''svojih pet minuta'' na 151. večitom derbiju, ali je njegovo magično veče pokvario Everton Luiz.

Rezervista crveno-belih je u drugom poluvremenu ušao umesto Uga Vijeire i u 85. minutu učinio da Marakana proključa. Doduše, veći deo. Onaj crveno-beli.

>>> Sve ekskluzivne snimke i materijal sa 151. Večitog derbija pratite ovde!

I dok je brojao poslednje sekunde da i zvanično postane junak derbija, vezista Partizana je uz pomoć Damira Kahrimana doneo bod crno-belima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Da smo izgubili bod od Čačka ili Surdulice ne bi mi bilo krivo. Koliko sam bio srećan posle datog gola, toliko sam tužan bio na kraju. Sve mi se srušilo kada je Partizan dao gol - rekao je Sikimić nakon meča i dodao:

- Nisam video ni njihovu kontroverznu proslavu gola.  A što se moje tiče samo sam želeo da proslavim sa severnom armijom, iako je moja porodica bila na zapadu.

>>> Saša Ilić čekao Ibanjeza ispred svlačionice (VIDEO)

Potom je usledila zanimljiva konstatacija vezana za suspenziju zbog žutog kartona.

- Neću igrati u Čačku zbog kartona. Tri sam nosio iz Voždovca i ovaj četvrti sam baš planirao da zaradim na severu - uz osmeh je rekao Sikimić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA