Zvezda se nije izvinila Partizanu

- Ništa zvanično - glasio je kratak odgovor sa "Marakane" na pitanje "da li je Zvezda uputila izvinjenje Partizanu zbog napada navijača funkcionere crno-belih".

  • 16

Senku na uzbudljiv duel Zvezde i Partizana bacili su, već tradicionalno, izgredi huligana na tribinama, ali i incident koji se dogodio u "Londž baru" našeg najvećeg stadiona, kroz koji se prolazi do VIP lože na zapadnoj tribini.

Tamo je funkcionere crno-belih, generalnog direktora Miloša Vazuru i sportskog direktora Ivicu Ilieva, napala grupa navijača Zvezde, pa su tek uz pomoć ličnog obezbeđenja napustili stadion.

>>> Incident na Marakani: Napadnuti Vazura i Iliev

- Nismo se osećali nimalo prijatno. U pitanju je propust organizatora. Da nije bilo našeg obezbeđenja, bilo bi još gore - opisao je, za Betu, incident Vazura.

Kada su se strasti smirile, za očekivati je bilo da Zvezda, kao veliki klub koji drži do poštovanja osnovnih društvenih normi, pre svega, osudi napad na Vazuru i Ilieva, i uputi izvinjenje sportskim rivalima, ali to se, ni dva dana posle burnog derbija, nije desilo.

- Ništa zvanično - glasio je kratak odgovor sa "Marakane" na naše pitanje "da li je Zvezda uputila izvinjenje Partizanu".

>>> IGRAO SAMBU, PA JEDVA SAČUVAO GLAVU: Izlazak Brazilca sa Marakane će se prepričavati (FOTO) (VIDEO)

Pošto nije "zvanično", nama onda samo preostaje da nagađamo da će neko od čelnika Zvezde to svakako uraditi u skorije vreme i time se ograditi od nepromišljenih postupaka pojedinaca koji ruže ugled kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    18. april 2016 | 18:21

    KOME ?

  • ALJ

    18. april 2016 | 15:59

    A sto se sad bez potrebe dize tenzija?

  • Zufer avdija ponos severa

    18. april 2016 | 18:13

    Pa sta ste drugo ocekivali od limenki i od istanbulskih navijačica.Pa kad je Turkey imao obraz?nikad!Pa imaju komplekse sto im veciti rival igra konstantno Ligu Evrope a mozda jih boli sto su sedam godina cekali na titulu hi hi hi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA