Pavlović šokirao Partizan u 90. minutu: Tri gola i dva crvena obeležili derbi u Humskoj (VIDEO) (FOTO)

Brđani zadržali drugo mesto na tabeli pobedom nad crno-belima i sada im beže pet bodova

  • 39

Sjajnu utakmicu odigrali su fudbaleri Partizana i Čukaričkog u okviru 2. kola plej-ofa Super lige i tako potvrdili sve one najave da će se u Humskoj gledati pravi derbi.

I bio je! Tri gola, dva crvena kartona, sijaset propuštenih prilika, nekoliko čarki, spornih situacija i na kraju pobeda gostujućeg tima rezultatom 2:1 (1:1)

Strelci su bili Valeri Božinov u 20. minutu za crno-bele, a Branislav Jovanović u 11. i Andrija Pavlović u 90. minutu za Brđane.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Napadač Čuke je tako postao jedini fudbaler koji je davao golove svim ekipa iz TOP 5 Super lige pre ovog kola (Zvezda, Partizan, Vojvodina, Borac). Nešto slično je i najavio u nedavnom intervjuu za Telegraf.

Sjajno je istrčao kontru, školsku kontru Čukaričkog, koju je započeo Matić, povukao Knežević i uposlio Pavlovića za njegov 15. gol u sezoni.

Već na početku utakmice bilo je jasno da će ovo biti jedna fudbalska predstava o kojoj će se pričati. Pavlović je u 2. minutu poništen gol zbog faula u napadu, zatim je Šaranov sjajno reagovao i najavio priliku za Mihajlovića koju je Stevanović odbranio, a onda je Saša Jovanović promašio kada su svi videli loptu u golu Partizana.

>>> Pokosio ga sa terena! Grub start fudbalera Čukaričkog nad Evertonom! (VIDEO)

Tada nije, ali tri minuta kasnije jeste se zakoprcala u mreži Šaranova. Jovanović je centrirao, Đurić spustio glavom na tri metra, a B. Jovanović zakucao loptu pod prečku.

Radost na klupi Brđana se još nije ni stišala kada je Šaranov odbranio zicer Jovanoviću i spasio crno-bele. Kazna je usledila pet minuta kasnije. Božinov je izašao sam ispred golmana Čuke, iskosa sa desne strane, i iskusno bocnuo loptu preko njega. Usledio je ples i trčanje ka Ivanu Tomiću s kojim je proslavio pogodak.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kada su svi očekivali da se golgeterski niz fudbalera nastavi, usledila je serija crvenih kartona. Najpre je Milenković umalo ''otkinuo nogu'' Bojiću u 30. minutu, da bi Nikola Janković izdigao Evertona sa zemlje.

Za sudiju Grujića nije bilo dileme ni u jednom trenutku - direktan crveni za obojicu. S tim da je Bojić prevezen u bolnicu, a  Everton je nastavio meč.  Negde između ta dva faula Partizan je tražio penal zbog igranja rukom Đurića u svom kaznenom prostoru. Čini se da su bili u pravu.

>>> Fudbaler Čukaričkog umalo ostao bez noge: Zbog ovoga je štoper Partizana dobio crveni karton (VIDEO)

Strasti su se smirile u finišu poluvremena, a već na početku drugog Pavlović je promašio zicer sa pet metara. Partizan je preuzeo inicijativu u nastavku, a prilike su propuštali Mihajlović, Božinov i Bogosavac. Kazna je usledila u pomenutom 90. minutu...

FK PARTIZAN - FK ČUKARIČKI 1:2

(Božinov 20 - B. Janković 11, Pavlović 90 )

PARTIZAN: Šaranov - Bandalovski, Milenković, Jovanović, Bogosavac - Everton, Kosović (Lukić 78), Brašanac - Mihajlović, Stevanović (Golubović 70), Božinov (Vlahović 70)

ČUKARIČKI: Stevanović - Stojković, Đurić, Ostojić, Živković - N. Janković, Srnić - B. Janković (Knežević 86), Bojić (Matić 34), S. Jovanović (Radonjić 83) - Pavlović.

Rezultati:

Partizan - Čukarički 1:2

Borac - Crvena zvezda odloženo

Surdulica - Vojvodina 1:0

Radnički Niš - Voždovac 2:0

Tabela: C. Zvezda 42 (-1), Čukarički 33, Partizan 28, Vojvodina 26, Radnički Niš 26, Surdulica 25, Borac 23, Voždovac 20.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA