POVRATAK NAJMOĆNIJE MMA ZVERI: Džon Džons ''poludeo'' na merenju (VIDEO)

UFC 197 u noći između subote i nedelje donosi dva velika spektakla

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Došlo je vreme za dugo očekivani povratak Džona Džonsa u oktagon! Legendarni borac i bivši šampion poluteške kategorije UFC-a boriće se na predstojećem UFC 197, koji je zakazan za veče između subote i nedelje. Njegova borba protiv Ovinsa Sent Prua je glavni događaj večeri.

Nažalost, zbog povrede Danijela Kormijera ovo neće biti borba za titulu, čiji je on vlasnik, ali će pobednik dobiti privremenu titulu do borbe sa aktuelnim šampionom.

Džon Džonson je jedno od najvećih imena u MMA svetu. Imao je problema sa zakonom, pa mu je zato i oduzeta titula za zelenim stolom, a ne u ringu i dodeljena je Kormijeru, koga je prethodno savladao.

Posle gotovo godinu dana pauze zbog suspenzije posle učešća u pucnjavi na ulici, Džoni Bons se vraća u oktagon. I nedavno je imao probleme sa zakonom zbog brze vožnje i napada na policajca, pa je bilo neizvesno da li će biti suspendovan sa borbe, ali do toga nije došlo.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Koliko je željan borbe videlo se i na merenju gde je bio veoma emotivan, a u direktnom suočavanju lice u lice sa protivnikom pokazao ozbiljnost i želju da ga prebije u ringu.

Džons je čak devet puta uzastopno branio titulu u UFC-u po čemu je rekorder.

Osim Džonsa, u oktagonu će se na UFC 197 pojaviti još jedan šampion, verovatno i najdominantniji kada je u pitanju jedna kategorija - Demetrijus Džonson se u muva kategoriji bori protiv Henrija Sejuda za titulu. Prvi i jedini šampion ove kategorije je osam puta branio titulu, a ovo će mu biti deveta kojom će sustići Džonsa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA