Pavlović: Toša je ćutao kada je Dule godinama vređao i psovao sudije!

Mirko Pavlović oštro odgovorio Draganu Todoriću na napade na Zvezdu, koji su usledili posle poslednjeg košarkaškog derbija

  • 1

Košarkaši Partizana su u utorak i 14. put za redom dobili Crvenu zvezdu, samo što su sada za trijumf morali da se potrude malo više. Pobedili su u produžetku. Ništa sporno ne bi bilo da se "muška" košarka sa parketa nije pretvorila u ružno "treće poluvreme".

Napadi na sudije, priča o ragbiju, dekadenciji, Todorićev monolog... I nije kraj. Sportskom direktoru "crno-belih" Draganu Todoriću preko "Sporta" odgovorio je Mirko Pavlović, danas menadžer reorganizaciju i rekonstrukciju Crvene zvezde:

- Toša je verovatno poslednji čovek koji treba da drži moralne lekcije u srpskoj košarci. Očekivali smo ovakvo neumesno oglašavanje - rekao je, između ostalog, Pavlović za "Sport" i nastavio:

- Međutim, ne razumem zašto su analiza utakmice i loše stvari koje su se desile na njoj izazvale bes i ovakvu reakciju Partizana. Ne sećam se da je Toša ovako reagovao kada je njegov trener na najbahatiji i najvulgarniji način, iz sezone u sezonu vređao i psovao sudije i fizički ih napadao. Jasno je da Toša neće da štiti interese srpske košarke, jer da je hteo, trebalo je to da uradi kada su njegove kolege tukle sudije u Vršcu.

Pavlović je replicirao i na rečenicu da je "Partizan sada pobedio i u ragbiju."

- Gledao sam u utorak derbi sa dobrim odbranama. Mi još nismo sazreli, ali smo iz utakmice u utakmicu sve bolji. Tošini ciljevi su sada jasniji. Žele da nas izbace iz koloseka, da naši igrači ne reaguju na nepravdu, da nas napadnu tamo gde smo najjači, da diskredituju našeg vrhunskog trenera i da obezbede neobjektivan kriterijum pred plej-of za svoje igrače. Dok je Partizan osvajao trofeje, nije im smetala ragbi košarka.

Svedoci smo da se ovakav "rat" saopštenjima ne završava brzo. Svestan je toga i Mirko Pavlović, koji kaže da je ovo "za Zvezdu ponovljeni scenario".

- Kad Zvezda ima vrhunskog trenera, realizuje budžet, odmah se u redovima Partizana javi nervoza. Pitamo se šta bi bilo da smo mi kojim slučajem slavili. Da li bi se opet tukli u svlačionici? - završava Pavlović.

(Telegraf.rs-Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA