Partizan kreće u Evropu u Cepter cipelama: Crno-beli produžili saradnju sa renomiranom kompanijom

Mimo ugovora, u narednih nekoliko nedelja "Zepter" će isporučiti Partizanovim igračima najnovije modele Cepter cipela.

  • 6

Fudbalski klub Partizan potpisao novi sponzorski ugovor sa kompanijom "Zepter Intenacional", prvobitno potpisan aprila 2015. godine.

>>> Otkrivamo: Partizanu od Ceptera 25.000 evra

Budući da se saradnja u proteklih godinu dana razvijala na obostrano zadovoljstvo, novi sporazum je postignut za "pet minuta", kako je naglasio predstavnik "Zepter grupe" Đorđe Rašić.

- Složili smo se da moramo da ostanemo zajedno i da se naša saradnja nastavi na višem nivou. Pre nekoliko dana smo proslavili 30 godina postojanja i ovo je sjajan način da taj jubilej obeležimo - rekao je Rašić.

Potpisivanju novog sponzorskog ugovora u hotelu Zepter prisustvovali su direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović, Đorđe Rašić i dr Aleksandar Nešković iz kompanije Zepter Internacional, kao i prvotimci Partizana Valeri Božinov i Darko Brašanac.

Foto: Partizan.rs oto: Partizan.rs

Kompanija Zepter, koja posluje više od 30 godina u 60 zemalja sveta na pet kontinenata, svojim luksuznim proizvodima i asortimanima iz kolekcije Zepter medical, Zepter Home care, Zepter Home Art, Zepter Vital, opremila je SC Partizan-Teleoptik tokom proteklih godinu dana.

Mimo ugovora, u narednih nekoliko nedelja "Zepter" će isporučiti Partizanovim igračima najnovije modele Cepter cipela.

- Nadam se da će u njima ušetati ne samo u grupnu fazu Lige Evrope, nego i dočekati proleće koje nam je ove sezone izmaklo. Isto tako, svim zaposlenima u Sportskom društvu Partizan ćemo pokloniti Cepter VIP kartice, kojima će naše proizvode moći da kupuju širom sveta sa deset procenata popusta - poručili su predstavnici renomirane srpske kompanije.

Kuriozitet je da će novi sponzorski ugovor obuhvatati i ugradnju sistema za prečišćavanje vode Aqueena Pro i Edel Wasser, ne samo u kuhinje, već i u svlačionice tima, gde će na raspolaganju biti zdrava voda neophodna za brzu i dobru rehidrataciju igrača Partizana.

To je samo jedan od mnogobrojnih proizvoda koje kompanija Zepter Internacional ustupa FK Partizan, kako bi se unapredili i poboljšali uslovi rada i boravka prvotimaca Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA