Jezivo nasilje: Pogledajte snimak napada na Vazuru i njegove ljude! (VIDEO)

Brutalno nasilje ispred Partizanovog stadiona (nije za osetljive) sada možete da vidite zahvaljujući kamerama koje su zabeležile jeziv napad trojice huligana na čoveka iz Vazurinog obezbeđenja

Kamere na Partizanovom stadionu zabeležile su brutalan napad trojice nepoznatih huligana na čoveka koji je bio u društvu direktora kluba iz Humske Miloša Vazure.

>>> NEĆEŠ JOŠ DUGO BITI OVDE! Brutalna poruka napadača kada su krenuli na Vazuru!

Na snimku se vidi da su trojica krupnih mladića prvo razgovarala sa Vazurom i čovekom iz klupskog obezbeđenja, da bi u jednom trenutku jedan od njih pesnicom strahovito udario u lice sagovornika.

>>> Novi detalji napada na direktora Partizana! Jedan od pretučenih sa teškim telesnim povredama!

Nesrećni čovek je momentalno pao, ali ni tu se obesni napadači nisu zaustavili, već su zverski nastavili da se iživljavaju šutirajući ga nogom u glavu. Napadač u crnoj dukserici ga je nekoliko puta gazio po licu iako je povređeni bio u polusvesnom stanju?!

Direktor Partizana Vazura je ustuknuo, pa potrčao ka ulazu u službene prostorije kada je video šta se dogodilo. U međuvremenu je iz kola izašao i njegov vozač, ali se ubrzo vratio u auto kada su ka njemu krenuli huligani.

Kamere su sve snimile, lica napadača su vidljiva, na potezu je policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scorpio

    28. april 2016 | 19:30

    Pokušaj ubistva. Kakva govna , covek lezi, a ovaj ga sutira u glavu. 20 godina minimum bagra smrdljiva.

  • Ilija

    29. april 2016 | 00:17

    Kakvi hrabri momci. Prvo kao pricaju sa njim pa ga na kvarnjaka patosirali. Da ne spominjem da je fer borba, 4-1... Junaci, prave delije...

  • Drekavac

    28. april 2016 | 19:30

    Stoka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA