Veliki dan za Bijeljinu: Krstajić postavio Rakitićev semafor! (FOTO)

Zahvaljujem se Ivanu po ko zna koji put do sada. Mi smo ispunili ono što smo obećali široj sportskoj javnosti, a sredstva su utrošena onako kako su bila prvobitno namenjena, rekao je povodom postavljanja semafora Mladen Krstajić

  • 10

Gradski stadion u Bijeljini dobio je u petak, kao što je već bilo najavljivano, novi semafor koji ispunjava sve evropske standarde, zahvaljujući hrvatskom reprezentativcu i fudbaleru Barselone Ivanu Rakitiću.

Naravno, i Mladenu Krstaji'u, prededniku kluba i velikom prijatelju hrvatskog igrača.

- Zahvaljujem se Ivanu po ko zna koji put do sada. Mi smo ispunili ono što smo obećali široj sportskoj javnosti, a sredstva su utrošena onako kako su bila prvobitno namenjena. Bilo je dosta skeptika, ali smo po ko zna koji put pokazali da se nešto može odraditi kad se obeća. To je glavni cilj Uprave Radnika i mene - izjavio je za Telegraf predsednik Radnika Mladen Krstajić, koji je, naravno, bio ključni čovek za vezu sa njegovim dugogodišnjim  prijateljem i bivšim saigračem.

Foto: Mladen Krstajić Foto: Mladen Krstajić

>>> Fudbalski klub Radnik poslao poruku Ivanu Rakitiću! (VIDEO)

I to nije sve. Najavljuje Krstajić dalju modernizaciju stadiona.

- Sledeći naš poduhvat su reflektori, užurbano radimo na tome da Gradski stadion u Bijeljini bude obasjan u skorije vrieme sa veštačkom svetlošću, time bi stvorili uslove da se utakmice igraju u večernjim terminima - rekao je Krstajić.

Krstajić je takođe prokomentarisao i veliki uspeh ekipe Radnika koja se plasirala u finale kupa Bosne i Hercegovine.

- Igramo i finale kupa, nalazimo se na šestom mestu, što je veliki uspeh pogotovo ako se vratimo u prošlost gde smo samo pre devet meseci u poslednjem kolu izborili opstanak.

Krstajić objašnjava da je stanje u klubu stabilizovano na svim nivoima, ali da su tek na početku stvaranja ozbiljnog premijerligaša, te i da predstoji dosta rada i odricanja  da bi klub postao prepoznatljiv u BIH fudbalu, a šire.

Foto: Mladen Krstajić Foto: Mladen Krstajić

Osim semafora koji je na radost Uprave kluba i posetioca stigao u ovaj perspektivni klub,ima još dosta stari da se uradi, rekao je za Telegraf, prvi čovek Radnika..

- Potrebno je postaviti reflektore, veštačku travu za mlađu selekciju. Dosta posla je pred nama, ali dosta toga se i uradilo za kratko vreme od kako sam došao na čelo Radnika.

Takođe, vest koju su sa ponosom iz Radnika objavili jeste da su dobili i licencu za nastup u evropskim takmičenjima za sezonu 2016/2017.

Semafor koji je Ivan Rakitić poklonio FK Radnik montiran je za utakmicu protiv Rudar Prijedora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    29. april 2016 | 20:34

    Svaka čast Rakitiću, odličnom fudbaleru i divnom čoveku. Nije morao a jeste. E, to je priča o životu. Pozitivan sam Srbin i skidam kapu u znak poštovanja i zahvalnosti.

  • Marin

    29. april 2016 | 22:12

    Hrvati i Srbi bi se tribali ugledati na njihovo prijateljstvo/drugarstvo. Pozdrav iz Splita.

  • Filip

    29. april 2016 | 20:43

    Ljudina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA