Grizman odveo Atletiko na prvo mesto, ali svi pričaju o čudesnom driblingu petom njegovog saigrača (VIDEO)

Velšanin je u 80. minutu prekinuo mučenje Madriđana i doneo je minimalnu pobedu za tri boda

  • 0
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Muči se Real Madrid bez Kristijana Ronalda u timu, ali je u Primeri i na drugoj uzastopnoj utakmici bez prve zvezde uspeo da pobedi, doduše oba puta teško. Ovoga puta je pred ''Kraljevskim klubom'' iz Madrida pao ''Kraljevski klub'' iz San Sebastijana, pošto je na Anoeti Real došao do minimalne pobede od 1:0 golom Gereta Bejla u 80. minutu.

>>> Kao da lopta nije htela da uđe u gol: Stativa ''navijala'' da Hihon pobegne iz zone ispadanja (VIDEO)

Dugo ekipa Zinedina Zidana nije imala rešenje da probije odbranu Real Sosijedada, ali je na kraju Velšanin uspeo da donese tri boda posle centaršuta u Lukasa sa desne strane, kada je bio najviši u skoku i posle dobijenog vazdušnog duela sa štoperom domaćina zatresao mrežu i pre utakmica Atletika iz Madrida i Barselone odveo svoju ekipu na vrh tabele.

Ipak, nešto kasnije Atletiko Madrid je istim rezultatom odgovorio na pobedu Reala i preuzeo čelo posle pobede nad Rajo Valjekanom od 1:0.

Gol odluke postigao je Antoan Grizman u 55. minutu, pa nakon toga svi gledaju ka Sevilji gde poslednju subotnju utakmicu u Primeri igraju Betis i Barselona, na kojoj je veliki pritisak i imperativ pobede posle pobede najvećih konkurenata.

Meč je obeležio i dribling Anhela Koree, kada je nakon auta Huanfrana petom iz vazduha ibacio iz igre protivničkog čuvara, ali nije uspeo da iz mrtvog ugla savlada protivničkog golmana.

Tak potez, kao i gol Francuza pogledajte u priloženom snimku.

Primera 36. kolo:

Petak:

Hihon – Eibar 2:0

(Karmona 43, Džonatan 82)

Subota:

Real SosijedaD – Real Madrid 0:1

(Bejl 80)

Atletiko Madrid – Rajo 1:0

(Grizman 55)

Betis – Barselona 20.30

Granada – Las Palmas 22.05

Nedelja:

Atletik Bilbao – Selta 12.00

Espanjol – Sevilja 16.00

Deportivo – Hetefa 18.15

Valensija – Viljareal 20.30

Ponedeljak:

Malaga – Levante 20.00

Tabela: Atletiko Madrid 85, Real Madrid 84, Barselona 82, Viljareal 61, Selta 57, Atletik Bilbao55, Sevilja 52, Valensija 44… Espanjol 37, Rajo Valjekano 35, Sporting Hihon 35 (+1), Granada 33, Hetafe 32, Levante 29.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA