Van Gal o Hutovom čupanju Felainija: To se radi kad je grub seks! (VIDEO)

Holandski trener hvatao novinara za kosu ne bi li mu objasnio grubost nemačkog fudbalera

  • 1

Glavni sudija utakmice Mančester junajted - Lester Majkl Oliver i njegovi pomoćnici, propustili su da sankcionišu Roberta Huta i Maruana Felainija zbog žestokog duela u drugom poluvremenu utakmice na "Old Trafordu".

>>> Još malo, samo malo: Lester odoleo protiv Mančestera! (FOTO)

Nemački defanzivac je krajnje bezobrazno povukao Belgijanca za njegovu bujnu "mikrofonku", a ovaj mu nije ostao dužan. Usledio je munjeviti lakat u lice Nemca koji je pao od posledice tuče sa snažnim veznim igračem Mančester junajteda.

Zanimljivo, ni jedan ni drugi nisu dobili ni žuti karton za nesportske poteze.

Još zanimljivija bila je reakcija Luja Van Gala na ovu situaciju. Holandskog stručnjaka novinar je upitao da prokomentariše suđenje i duel Huta i Felainija, a evo i kako je tekao njihov razgovor.

- Kada vidite šta je Hut radio sa Felainijem... To je "čist" penal - rekao je Holanđanin.

- Dobro, ne može baš da ga udari laktom zbog toga - glasio je odgovor novinara.

- Ja mislim da je to bila normalna reakcija. Da li želite da vas počupam za kosu? - krenuo je Van Gal ka glavi sagovornika, i nastavio:

- Kakva će biti vaša reakcija kad vas neko povuče za kosu? Vaša kosa je mnogo kraća nego Felainijeva, ali svejedno, pitanje je šta biste radili da vas neko tako povuče? Reagovali biste isto.

- Verovatno - složio se novinar, posle čega je trener Junajteda nastavio na istu temu.

- Nigde u pravilima ne piše da neko može da uhvati nekog za kosu, i da ga onda povuče. To može samo prilikom mazohističkog seksa. Tada je to dozvoljeno - napravio je paralelu Van Gal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA