Tomić ljut na igrače: Mislili su da će neko drugi da da gol umesto njih

Trener Partizana nije oduševljen igrom ekipe uprkos pobedi protiv Voždovca

  • 3

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić zadovoljan je rezultatom protiv Voždovca, ali ne i igrom njegovog tima, koji je prikazao dva lica u novom trijumfu.

- Sve u svemu iz ove utakmice možemo da budemo zadovoljni samo sa tri osvojena boda, ali igra nije bila kao u prethodnim utakmicama, pogotovo kao u Surdulici ili protiv Borca - rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

>>> Partizan igra kad su tu Ilić i Mihajlović! Crno-beli preuzeli drugu poziciju (VIDEO)

Partizan je pobedom protiv Voždovca preuzeo drugo mesto na tabeli, zahvaljujući i tome to je Čukarički izgubio od Radničkog neočekivano ubedljivo - 1:5.

Tomiću je zasmetalo izdanje njegove ekipe u prvom poluvremenu.

- Imali smo dva različita poluvremena, prvo je bilo loše i jalovo, mislili smo da će neko drugi da reši određene situacije na terenu a ne mi sami. Osetio se nedostatak igrača koji su na neki način izneli sezonu. Ako bih mogao da potražim opravdanje za igrače, jer za sebe nikada ne tražim, to je možda što su mislima bili u utakmici finala Kupa. To jednostavno ne sme da nam se dešava- naveo je on.

Partizan će u finalu Kupa igrati protiv Javora, 11. maja od 19 časova u Gornjem Milanovcu.

Trener Voždovca Bratislav Živković rekao je da nije nezadovoljan uprkos porazu.

- Znali smo da će biti teško iako je Partizan igrao u izmenjenom sastavu, sve su to dobri igrači. Parirali smo koliko smo mogli i ovo je naš trenutni maksimum. Velike ekipe ne praštaju greške, već ih odmah kažnjavaju", rekao je Živković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    7. maj 2016 | 23:01

    "Снага" твоје екипе против озбиљних екипа је базирана на судијској толеранцији која је максимална према вама и случајношћу да изједначите у задњем минуту у утакмици коју сте већ изгубили. Као у 3 дербију. Према томе, не глуми "великог тренера", "великог тима" кад сте далеко за сада 30-ак бодова од озбиљности.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA