Tomić ljut na igrače: Mislili su da će neko drugi da da gol umesto njih

Trener Partizana nije oduševljen igrom ekipe uprkos pobedi protiv Voždovca

Komentari

  • Звезда

    7. maj 2016 | 23:01

    "Снага" твоје екипе против озбиљних екипа је базирана на судијској толеранцији која је максимална према вама и случајношћу да изједначите у задњем минуту у утакмици коју сте већ изгубили. Као у 3 дербију. Према томе, не глуми "великог тренера", "великог тима" кад сте далеко за сада 30-ак бодова од озбиљности.

    • 8. maj 2016 | 05:56

      ne dipr

      @Звезда

      politickim parazitima iz ljutice izgleda nije dovoljno ni klasicno sudijsko sakacenje Partizana ove sezone, nego je i to nedopustivo malo po vasim lopovskim standardima?! usiljena masa bi verovatno da njihovi politikusi to sve ugase da bi mogli svi zajedno da smrde na severu bez straha... dao Bog vama da sude napolju kao nama ovde, ne biste ni onaj Zrinjski koji prizivate u kvalifikacijama prosli! toliko o vasoj "snazi", a komentar vezan za derbi ti je tragikomican kao uostalom i vase shvatanje fudbala! cuj, satro ste zasluzili pobedu pored onog antifudbala obe ekipe... rezultat je bio sve samo ne nerealan! o derbiju na JNA bolje i da ne pricamo, uz onakvu otimacinu i nekaznjavanje pocinioca vi i dalje pricate o sudijama?! haos!

    • 8. maj 2016 | 09:50

      truli zapad

      @Звезда

      Videce se ko je glumac i ciji tim je uz kojekakve pomoci dovde dosao....stize evropa pa "kom opanci a kom oboljci"...tu nema podmicenih sudija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA