≫ 

Zagrlio me i rekao mi ''brate'': Ispovest brutalno prebijenog člana Partizanovog obezbeđenja (VIDEO)

Božo Kumburović prvi put posle brutalnog napada huligana ispred stadiona u Humskoj progovorio u javnosti

  • 62

Vandalski čin kada je nedavno napadnut direktor Partizana Miloš Važura, kada je brutalno prebijen njegov član obezbeđenja Božo Kumburović, kome su huligani bukvalno gazili po glavi, šokirao je i zgrozio javnost. Posle istrage, policija je privela napadače i odredila im pritvor, a napaduti Kumburović, prvi put je izašao u javnost i govorio je za Partizan TV o samom napadu i o tome kako se osećao posle brutalnog prebijanja.

- Ovo sam doživeo kao vandalski čin, koji nije u skladu sa bitisanjem čoveka. Ja sam radio svoj posao, napadnut sam na način gde ne postoji neki fer-plej ili ljudskost. Nisam to očekivao, izašao sam iz auta tako da ne izgleda da nekoga želim da napadnem, to se vidi i na snimcima.

- Nisam to ni u snu očekivao da će se desiti. Ja sam čovek sporta, radim ovaj posao ispravno i sa tim uverenjem živim, da nikome ne nanesem zlo. Jednog mladića sam znao iz grada, nekoliko puta mi se uredno javio. I tada kada sam izašao iz auta nisam to očekivao, sve me je to iznenadilo. Nikome to ne bih poželeo, to je van ljudske svesti.

>>> Jezivo nasilje: Pogledajte snimak napada na Vazuru i njegove ljude! (VIDEO)

>>> NOVI SNIMAK NAPADA NA VAZURU: Huligani ga jurili i unutar stadiona! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/FK partizan Printskrin: Youtube/FK partizan

Kumburović ističe da je već dan posle napada bio u dobrom stanju i da je mogao čak i da trenira

- Nikada se nisam bolje osećao, čak sam posle napada sutradan odradio trening i džogirao. Bilo mi je samo žao što neko može da vas napadne u sred bela dana, nismo u vreme Huna, Varvara, gde nije postojao zakon i neki ljudski kod ponašanja. Razočaran sam možda i u jedan deo javnosti koji je podržao taj vandalski čin.

On je opisao i bliski susret sa napadačem, koji ga je pre toga zagrlio i emotivno mu se obratio.

- Nadam se da više nikada neću biti u sličnoj situaciji, nikada nikoga nisam ugrožavao, pa ne želim da to bude ni ubuduće. Ovo je bilo neočekivano i pored površnog poznanstva. U jednom trenutku me je zagrlio, rekao mi brate moj i onda me onako brutalno napao. Ne znam šta bih rekao na to licemerje, da ne upotrebim neku grublju reč.

Pogledajte intervju sa radnikom Partizanovog obezbeđenja na 16.38 u priloženom snimku:

Prisetite se i napada na Vazuru kada je Kumburović brutalno pretučen na parkingu ispred stadiona u Humskoj:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paor

    10. maj 2016 | 22:38

    Bagra.bagra bagra.

  • ...

    11. maj 2016 | 00:21

    Decko je ispao kompletan car, pojavio se nasmejan, svestan da su ga jajarski i iznenada prebili, ne sumnjam da se i on bavi svakakvim radnjama, ali je u ovoj prici korektan batica skroz

  • Delije Čikago

    10. maj 2016 | 22:35

    Prijatelju sve najbolje, al gde Vazuri da budeš obezbeđenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA