Španci žele da ona sudi Mesiju i Ronaldu: Seksi Brazilka mahaće u Primeri? (VIDEO)

Uticajna madridska Marka veruje da Fernanda poseduje sve kvalitete, one sudijske naravno, da se oproba u jednoj od najjačoj ligi sveta. Šta vi mislite o tome?

  • 2

Španci su, izgleda, potpuno "poludeli" za Brazilkom Fernandom Kolombo Ulijanom, najatraktivnijom devojkom među fudbalskim sudijama na svetu.

>>> PRELEPA FERNANDA UPRSKALA: Idi slikaj se za Plejboj, ostavi zastavicu! (VIDEO)

Tiražna "Marka" čak ima predlog za Fudbalski svez da Fernanda dođe da sudi mečeve španske lige, jer misle da će, pored toga što će privući veliku pažnju muškog dela javnosti, njen izgled pomoći da se smire tenzije koje su često prisutne među igračima na terenu. Jer, ko bi uopšte prigovarao lepotici u kopačkma i u trenucima najveće nervoze?

- Sigurni smo, ako dođe, da će mnogi igrači stalno biti u ofsajdu - kažu, u šali, autori teksta u Marki. Fernanda je inače linijski sudija.

Da ne bude zabune, ova lepa Brazilka je, iznad svega, kvalitetan sudija, odnedavno i na FIFA listi, uvažena u Brazilu, a to što uzgred izgleda kao top model joj je samo bonus koji je učinio poznatom i van zelenog pravougaonika.

Za nju su se svojevremeno "otimale" poznate modne agencije i TV stanice, ali je sve te ponude odbila, jer je njena strast bila i ostala - fudbal.

- Ne postoje razlike između žena i muškaraca ako gaje strast prema fudbalu. O ovom pozivu sam sanjala i uspel da ispunim svoje snove - rekla je ova lepotica.

Španci čekaju da se izjasni o njihovom predlogu. Do tada, uživajte u "fotkama" Fernande.

Se ele disse que minha maquiagem está boa, eu acredito! @torquatto_oficial #uniaodailhadogovernador #lindoesimpatico #belezapura A photo posted by Fernanda Colombo (@fernandacolombouliana) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA