POSLEDICE ŠTRAJKA: Lukić ljut na Robija, sprema mu otkaz?

Zvezdin predsednik ne gleda blagonaklono na to što je Robi posredno podržao nezadovoljstvo igračkog kadra, na šta su navijači odgovorili transparentom u Novom Sadu: "Ne idite iz Zvezde, ostanite s nama, da slavimo titulu za godinu dana!" Spekuliše se o tome da bi naslednik Prosinečkog mogao biti Aleksandar Janković

  • 4

Robertu Prosinečkom preti otkaz na mestu trenera Crvene zvezde, pošto je posredno podržao fudbalere koji u petak nisu hteli da odrade popodnevni trening zato što im kasni nekoliko poslednjih ugovornih rata.

Rukovodstvo "crveno-belih" smatra da je njihov svojevrsni jednodnevni štrajk bio neprimereni način da se izrazi nezadovoljstvo s obzirom na to da je Zvezda, prema rečima njenog generalnog sekretara Đorđa Stefanovića, dala u poslednje vreme 2,5 miliona evra za namirivanje dugova po raznim osnovama, a to je ionako prezaduženom klubu bio prioritet svih prioriteta.

"Sportski žurnal" je, pozivajući se na blisko okruženje predsednika kluba Vladana Lukića, objavio da je on ljut na Prosinečkog što nije sprečio igrače da štrajkuju. U afektu je čak navodno izjavio da će Robiju da uruči otkaz odmah posle utakmice poslednjeg kola prvenstva s Vojvodinom u Novom Sadu.

Da se nešto čudno dešava svedoči i natpis koji su Zvezdini navijači okačili na toj utakmici: "Ne idite iz Zvezde, ostanite s nama, da slavimo titulu za godinu dana!"

Spekuliše se i o tome da bi naslednik Prosinečkog mogao da bude Aleksandar Janković, selektor mlade reprezentacije Srbije, koji je Zvezdu preuzeo u sezoni 2007/08. posle odlaska Milorada Kosanovića u jesen. Robi i Janković su, inače, u odličnim odnosima.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA