Dodela pehara na Marakani zakazana pola sata pre utakmice protiv Radničkog

Meč Zvezde i Radničkog zakazan je za subotu od 19 časova, ali će ceremonija dodele pehara biti upriličena pola sata ranije

  • 32

Crvena zvezda uveliko priprema veliku žurku na Marakani u poslednjem kolu Superlige, kada će pred svojim navijačima na utakmici protiv Radničkog iz Niša proslaviti titulu, koju je dominantno osvojila ove sezone.

>>> Besplatno na Marakanu: Zvezda časti navijače prilikom proslave titule!

>>> LUDO POSLEDNJE KOLO: Mogu li Nišlije da pokvare žurku na Marakani i izbace Čuku ili Vošu iz Evrope?

Ulaz je besplatan, a crveno-beli očekuju da će ispuniti stadion do poslednjeg mesta. Meč protiv Nišlija zakazan je za 21. maj od 19 časova, ali će svi Zvezdaši imati razlog da na stadion porane i da zauzmu svoje mesto na tribini već do 18.30, pošto će upravo tada početi ceremonija proglašenja šampiona i dodela pehara.

>>> Može li da se izbegne susret Delija i Grobara u subotu od 19 časova?

Zato je Zvezda putem klupskog sajta pozvala navijače čuvenim sloganom ''Cigani pozdravljaju svoje šampione'', da u subotu, 21. maja od 18.30 budu na Marakani.

Pogledajte kako je izgledalo slavlje na Marakani pred 50.000 navijača pre dve godine, kada je Zvezda prekinula šampionski post posle punih sedam godina:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    16. maj 2016 | 18:30

    Прослава титуле која је доминантно освојена ове сезоне, уз обарање неких рекорда, и што је још слађе, уз доминацију у три дербија.

  • Milan

    16. maj 2016 | 20:27

    Ajmo glodari, istresite svoj jad ovde, bice vam malo lakse, luzeri neopevani...

  • Ibanjez ponos hrvatske zvezde - Robi voli zagrljaj Tudjmana posle oluje

    16. maj 2016 | 18:50

    Pecurke slave kupljenu titulicu.Imaju obraz....Pa ja kad ste cekali sedam godina na titulu ajmo sada malo na laznjaka jer posteno neznamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA