Božović: Nije ovo revanš Borcu, meč u Kupu bio važniji

Crveno-beli su slavili u zaostaloj utakmici 2. kola plej-ofa Superlige Srbije

  • 4

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović nije nazvao ubedljivu pobedu nad Borcem u Čačku (5:1) revanšom zbog eliminacije iz kupa od iste ekipe, istim rezultatom.

Crveno-beli su slavili u zaostaloj utakmici 2. kola plej-ofa Superlige Srbije.

- Videlo se da su obe ekipe oslobođene rezultatskog pritiska. Moglo je sve da bude drugačije da je Borac postigao pogodak u četvrtom minutu. Borac je ekipa koja nas je ove godine najviše namučila u ligi. Ne mislim da je ova pobeda naš revanš, jer je utakmica u Kupu bila mnogo bitnija i tada smo ostali bez trofeja - rekao je Božović posle meča.

>>> Zvezdini igrači u Čačku krenuli ka tribini i napravili divan gest (VIDEO)

Ostao je još jedan meč u sezonu - u subotu protiv niškog Radničkog.

- Pobedili smo, i sada čekamo da se sezona završi. Ovo prvenstvo dugo traje, svi smo umorni, mislim na sve ekipe i svi čekaju da se prvenstvo završi. Imamo još jednu utakmicu. Očekuje nas pun stadion i trudićemo se da završimo prvenstvo pobedom. Radnički se bori za Kup UEFA i biće verovatno motivisani više od nas, ali naša obaveza je da odigramo kako treba tu utakmicu - rekao je Božović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA