≫ 

Venger već zna kako će Lester proći u Ligi šampiona

Menadžer Arsenala smatra da će "lisice" imati velikih problema u duelima sa najjačim evropskim klubovima

  • 10

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da će se Lester mučiti u Ligi šampiona, ali i naglasio da je njihov plasman u najelitnije takmičenje potpuno zaslužen.

>>> Pobednik godine: Spavao sa 26 žena, jer liči na Ranijerija!

- Lester će se mučiti u Ligi šampiona. Njihova igra nije zasnovana na čuvanju lopte i zahteva ogromnu fizičku potrošnju. Ako igrate u sredu u Barseloni i morate da se borite za svaku loptu i ponovo igrate utakmicu u subotu u Premijer ligi, to je veoma teško - tako to vidi Venger, pa dodaje:

- Ne mogu da predvidim šta će biti sudbina Lestera, ali znam da će im biti mnogo teže kada igraju takmičenje kakvo je Liga šampiona. Lester je postigao veliki uspeh i niko im to ne može oduzeti. To je neverovatna priča - rekao je Venger a prenosi Ivning Standard.

Lester je obezbedio plasman u Ligu šampiona osvajanjem titule u Premijer ligi, prve u klupskoj istoriji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Меда

    19. maj 2016 | 07:24

    У Лестеру ће размишљати о ЛШ чим се отрезне . Боли њих сад и за Барсу и за Венгера .

  • Pedala

    19. maj 2016 | 07:47

    Pa i u engleskoj ligi su igrali protiv najjacih evropskih klubova pa du vas ipak punili i osvojili ligu...ne brini ti za njih,bolje brini za arsenal posto nisi nista uradio od one generacije anrija,piresa,fabregasa...i onog finala ls sa barsom...sad vec ima deset godina da arsenal nema sta da trazi na evropskoj sceni...a i engleskoj...najbolje sto je u skorije vreme uradio je sto i lester u zimskom delu sezone.Klub koji ostane na toj poziciji do kraja i koji igra ravnopravno tako jaku ligu...i pobede svaki put kad se ocekuje da kiksnu je vredan svake paznje...uz po neko pojacanje lester moze da iznenadi i u ls...iskustvo je uvek znacajno u ls ali ipak...

  • momazver

    19. maj 2016 | 07:39

    Arsene tvoja armada se pokazala - neuspešnom. *Lisice* su DOKAZALE da su lisice.Sa tim problemom MORAĆE da se nose i najjači evropski klubovi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA