Muslin otkrio zašto nije zvao Kataija u reprezentaciju Srbije

Mnogi su se pitali zašto na spisku nema jednog od najboljih fudbalera Zvezde, pa je novi selektor objasnio svoju odluku novinarima

  • 59
Foto: Profimedia/Zuma Press - News Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Slavoljub Muslin je na konferenciji u Staroj Pazovi u ''kući fudbala'' promovisan za novog selektora Srbije. On je od starta istakao da neće tolerisati klupske podele i da će težiti ka tome da se ponovo stvori jedinstvo i kult reprezentacije.

>>> MUSLIN UVODI REVOLUCIJU U SRPSKOM FUDBALU: Klupske podele neću da tolerišem!

U javnosti se komentarisalo, a naročito među navijačima Zvezde to što na njegovom prvom spisku nije bilo Aleksandra Kataija, možda i najboljeg fudbalera crveno-belih u šampionskoj sezoni.

Na pitanje novinara zašto nije pozvao Kataija, Muslin je imao spreman odgovor.

- Ove koje sam zvao su trenutno bolji od njega što ne znači da ga neću zvati kasnije. Imamo mnogo igrača na njegovoj poziciji. Ne kažem da nije bio dobar - rekao je Muslin, koji je potvrdio i da neće igrati u formaciji 4-3-2-1, kao do sada.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Novi trener Srbije je istakao da je pričao sa svim fudbalerima, i onima koji su pozvani i onima koji nisu.

- Igračima ću reći sta mislim, za 50 posto su oni odgovorni, pokusacemo da ispravimo ono sto je do nas. Pricao s već sa svima i sa pozvanim i nepozvanim igračima.

- Osetio sam u tim razgovorima da žele i da hoće da se bore. Moramo da se gledamo u oči jer samo tako možemo da napredujemo - zaključio je Muslin, koji je takođe istakao da je protiv ideje da stranci igraju za dres sa nacionalnim grbom.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorge

    22. maj 2016 | 13:23

    Zar je moguce da ja od njega bolji lazar markovic koji nigde ne igra jos nekoliko koji su rezerve u svonim klubovima dokle ce te zvati igrace koji su rezerve i igraju nakasicici po raznim klubovima evrope

  • Sashki

    22. maj 2016 | 15:55

    Koji to bolji igrač ima na njegovoj poziciji koji ume da koristi jednako i levu i desnu nogu? A o tehnici i da ne komentarisem. Jel mozda lazar markovic. Nama upravo fali neko ko ume da zadrzi loltu u nogama duze od 3 sekunde

  • Aco

    22. maj 2016 | 14:42

    Bolji trener od tebe bi ga pozvao ODMAH.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA