≫ 

Mančester platio Murinju 5,7 miliona evra samo da ne pregovara sa drugim klubovima?!

Podatak za nevericu!

  • 4

Kako se bliži dan kada će Žoze Murinjo biti imenovan za menadžera Mančester junajteda, u javnost polako počinju da isplivavaju detalji njegovog dogovora sa upravom engleskog kluba. 

Neki od njih su verovatno jedinstven slučaj u svetu fudbala.

>>> Gotova stvar: Najavljena promocija Murinja kao menadžera Junajteda

Naime, prema pisanju Dejli Mejla, Mančester je pre nekoliko meseci, pretpostavlja se još u januaru kada su počeli pregovori, platio portugalskom stručnjaku 4 miliona funti (5,7 miliona evra) samo da ne ulazi u pregovore sa potencijalnim drugim poslodavcima dok Junajted ne reši pitanje statusa i dalje aktuelnog trenera Luja Van Gala?!

Dakle, u Junajtedu su odavno pikirali Murinja, ali im je bilo savršeno jasno da nisu jedini koji se "otimaju" za njega, pa su iskoristili svu svoju platežnu moć da ubede Murinja da ne ulazi sa drugima u pregovore.

To u praksi znači da, ako se kojim slučajem desi da Murinjo ne preuzme Junajted, što je malo verovatan scenario, on će svakako zadržati 5,7 miliona evra!

Engleski mediji su takođe otkrili da će Portugalac za prvu sezonu svog petogodišnjeg ugovora sa Mančesterom na raspolaganju imati 250 miliona evra za pojačanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boro

    23. maj 2016 | 10:24

    Udar na mozak normalnog covjeka !

  • 4k4Dex

    23. maj 2016 | 11:08

    Sramotno da "cuveni" trener celsija safa trenura mancrster! Engleska liga je totalni haos samo pare su bitne sve ostalo nema vezeI jos im prosecni lester otme titulu. Stvarno tuzno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA