OGORČENI MILOŠEVIĆ: Partizan je spao ispod nivoa najmanjeg seoskog kluba (VIDEO)

- Meni je jako žao što se sve ovo desilo - poručio je potpredsednik FSS

  • 15

Savo Milošević, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i član Skupštine Partizana sa ogorčenjem je pričao o prekinutoj Izbornoj Skupštini kluba, koja bi trebalo ponovo da se zakaže u narednih mesec dana.

U "Zemunelu" je trebalo da članovi izaberu novog predsednika, ali je obilovala uvredama i svađama, a kandidati su bili Nenad Bjeković i Ivan Ćurković.

>>> Bjeković: Problemi su krenuli od ulaza na Skupštinu

- Meni je jako žao što se sve ovo desilo. Tužno je i jadno na šta je fudbalski klub Partizan spao - započeo je Milošević.

- Ovo ovako se ne radi nigde, ne mogu da uvredim i da pomenem ime čak i nekog seoskog kluba, najmanjeg. Partizan je spao ispod toga - u dahu je Milošević govorio:

- Ovo je pravni nonsens, pravno divljaštvo što pokušavaju, a da ne pričam o elementarnoj kulturi: dok članovi Skupštine ulaze na Skupštinu oni već izglasali tri odluke. Kolo vode ljudi koji su zaposleni u klubu ili su trenutno tu u odnosu na nas članove Skupštine, a mi smo najviši organ kluba, koji odlučuje o svemu. Mi smo njih zaposlili, unajmili, ne oni nas. Oni meni treba da odgovaraju. Član Nadzornog odbora je tu da nadzire, ne da vodi banku kao u kafani, u 4 ujutru kad su svi pijani.

>>> ĆUTI BRE, DEBELI: Đurić psuje, samo što ne dođe do opšte tuče na izborima za predsednika Partizana! (VIDEO)

Problem je bio sa ovlašćenjima, za koja član Skupštine tvrdi dsu nevažeća.

- Statut FSS jasno kaže da su punomoćja i ovlašćenja nevažeća, zato što ova Skupština danas treba da donese možda 28 odluka. Ovi koji su dobili ovlašćenja se nisu konsultovali sa onima koji su im dali oko nekh pitanja. Nema logike, nonsens.Kao što vidite, Skupština je bila komplikovana.

Milošević je i fizički nasrnuo na Milana Obućinu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ticalo se upravo pravnih stvari - kratko je prokomentarisao, a na pitanje da li je moguće posle svega da se ponovo organizuje Skupština odgovorio je:

- Pa mislim da će morati svako svoju, pa ćemo videti ko ima više i definitivno znati ko ima više. Danas je brojanje bilo kao na pijaci, kao da prodajemo jaja.

Gordan Petrić je imao jedan od predloga na Skupštini - da se članovi udruže ili odu na planinu.

- To sam predlagao 15 dana, ali očigledno nije bilo volje - zaključio je Savo Milošević, konstatujući da uopšte nije bitno kome više odgovara odlaganje Skupštine.

(Telegraf.rs/B.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ORTODOX RS

    24. maj 2016 | 19:38

    Zvezda je za vas institucija!

  • Pera Svrdlo

    24. maj 2016 | 19:37

    Nikome ovde nije stalo do Partizan, vec da uvale dupeta u fotelje i zgrcu debele pare na racun igraca. Navijaci gde ste ?

  • Звезда

    24. maj 2016 | 19:34

    Није спао. Одувек био.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA