Lajović - i pobednik i humanista!

Srpski teniser javno uputio poziv svima koji su u mogućnosti da podrže akciju za decu obolelu od raka u organizaciji Exit Fondacije

  • 1

Posle ubedljive pobede u prvom kolu Rolan Garosa protiv amerikanca Denisa “teniske napasti” Kudle u tri seta, Dušan Lajović je svojim poklonicima u Srbiji pokazao koliko je privržen zbivanjima u našoj zemlji, i koliko je spreman da pomogne humanim ciljevima u svakom trenutku.

Naime, čim je saznao da će se večeras odigrati humanitarna fudbalska utakmica za decu obolelu od raka u organizaciji Exit Fondacije, u kojoj će učestvovati brojni asovi ovog sporta svih generacija, popularni Duci je na svojim društvenim mrežama objavio poziv svojim pratiocima da podrže ovu sjajnu akciju svojim dolaskom na stadion Partizana.

Kako je Duci nacionale pozvao sve humane pratioce sporta da daju svoj doprinos u borbi najmlađih protiv ove najteže bolesti, možete videti ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan KG

    24. maj 2016 | 19:12

    Duci je, svakako, sjajan momak. U ovoj sferi foliranje traje jako kratko. To kakav si zaista brzo izadje "na videlo"! Bravo Duci, želim to dobro zdravlje, a ostalo kako bude...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA