KLIPA: FMP ima priliku da doktorira! Da li je Džikić ovom rečenicom najavio rezove u Partizanu?

Zanimljiva konferencija oba trenera posle meča FMP-Partizan

  • 11

FMP je, posle velike borbe, uspeo da savlada Partizan i izjednači na 1:1 u polufinalnoj plej-of seriji KLS.

Otuda i ne čudi osmeh na licu trenera Pantera Slobodana Klipe.

- Glupo je da čovek trenira momke kao što su ovi, a da ne pomislite da možete da pobedite. Znamo da je šansa da pobedimo u Pioniru minimalna, ali idemo da pobedimo. Momci imaju želju i ambiciju da igraju u jakom ritmu. Prvu utakmicu smo lagano izgubili, ovu smo tesno pobedili. Igrači su položili magistarski rad - rekao je Klipa novinarima posle meča u Železniku:

>>> FMP zabranio Grobarima ulaz u halu i obavestio ih na dan meča!

- Rekao sam im da imaju priliku da doktoriraju. Mislim da su svesni toga. Imaju ambiciju i želju. To su izvrsni momci. Oni imaju dvadesetak godina, a igrali su protiv igrača koji imaju dvadesetak Evroliga, kao što su Vitkovac ili Veličković. Znam da nas čeka teška utakmica, znam da imamo manje igrača u rotaciji. Mladi smo i možemo lakše da se regenerišemo.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener Partizana Aleksandar Džikić kazao je da ga u ovom meču ništa nije iznenadilo, ali i izrekao rečenicu vezanu za ''nekoliko izgubljenih indisponiranih mladića''. Rečenica koja može da zabrine neke u crno-belom taboru.

>>> Partizan ekspresno reagovao i odgovorio FMP-u!

- Mene lično ništa nije iznenadilo. Neke moje igrače jeste. Pre dva dana sam rekao da ćemo pokušati da im objasnimo da niko ovde neće da se preda. Izgleda da im to nije bilo jasno. Igraćemo treću, na trećoj utakmici znamo šta će da bude, i tako dalje i tako dalje. Pokazali su želju ili malo više spretnosti. Mi smo previše bacanja promašili i izgubili lopti za pobedu. Plus nekoliko indisponiranih mladića u crno-belom dresu - rekao je Džikić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpskibek

    31. maj 2016 | 09:50

    Partizan je cirkus od kluba..definitivno...skup lose placenih klovnova.

  • Vladimir Grobar

    31. maj 2016 | 08:02

    Treca utakmica, tv prenos, reklame, 4-5 hiljada gledalaca, pjevanje ljubavnih pjesama posvecenih jednom covjeku, skandiranje Zvezdinom velikom vodji,.....Bice to divan spektakl.

  • Ludi Milojko

    31. maj 2016 | 09:35

    Gadi mi se nasa liga...jedan klub (fmp) sa dve ekipe...ostali i kvalitet da ne spominjem. Lopovska drzava - lopovska tj.krajnje smesna i tragikomicna liga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA