Inter kupio Palasija iz Đenove

Predsednik Đenove Enriko Preciozi potvrdio transfer argentinskog napadača u redove "neroazura"

  • 0

Inter je doveo prvo pojačanja za narednu sezonu! Prema rečima predsednika Đenove Enrika Preciozija, argentinski napadač Rodrigo Palasio će od sledeće sezone braniti boje milanskih crno-plavih.

- Rodrigo Palasio će sledeće sezone biti Interov igrač. Postigli smo dogovor oko transfera – rekao je Preciozi, a Palasio je već ranije dogovorio lične uslove sa upravom "neroazura".

Palasio je stigao u Đenovu 2009. godine iz Boke Juniors i od tada se izdvojio u jednog od najboljih napadača Serije A. Prošle je godine u 32 ligaška susreta upisao 19 golova i 7 asistencija.

U Interu u njemu traže zamenu za Maura Zaratea koji će se posle jednogodišnje pozajmice verovatno vratiti u Lacio, kao i za Urugvajca Diejga Forlana koji je na izlaznim vratima kluba posle katastrofalne prve sezone po dolasku iz Atletiko Madrida.

Palasio će pojačati koloniju Argentinaca u Interu koju čine: Valter Samuel, Havijer Zaneti, Dijego Milito, Esteban Kambijas i Rikardo Alvarez.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA