Borac do kraja: Alijevo srce kucalo 30 minuta posle otkaza svih organa!

Niko od nas nije video tako nešto. To je istinski dokaz njegovog snažnog duha i volje, otkrila je poslednje trenutke života oca Hana Ali

  • 7
Muhammad Ali, Muhamed Ali Foto: Tanjug/AP

Hana Ali, ćerka Muhameda Alija, otkrila je da je srce njenog slavnog oca, koji je preminuo u petak u bolnici u Finiksu, prestalo da kuca pola sata nakon što su mu otkazali svi organi.

>>> UMRO JE MUHAMED ALI: Svet je ostao bez najveće sportske legende!

Ona je to otkrila u dirljivoj poruci u kojoj je opisala poslednje zajedničke trenutke sa ocem u bolnici, neposredno pre nego što je izdahnuo.

- Naša srca sada bole. Ali smo i srećni jer je tata sada slobodan. Svi smo pokušali da ostanemo jaki i da mu šapućemo na uvo: "Možeš da ideš. Sve će biti u redu. Volimo te. Hvala ti. Sada možeš da ideš Bogu" - napisala je Hana.

- Svi smo bili uz njega, grlili smo ga i ljubili, držali za ruke i recitovali islamske molitve.

BOG JE DOŠAO PO SVOG ŠAMPIONA: Evo kako se MAJK TAJSON oprostio od MUHAMEDA ALIJA

Veliko srce hrabrog borca poslednje je odbilo da se upokoji. Kucalo je i čitavih 30 minuta pošto su mu svi ostali organi otkazali, rekla je Hana.

- Njegovo srce je samo nastavilo da kuca. Niko od nas nije video tako nešto. To je istinski dokaz njegovog snažnog duha i volje! Hvala ti još jednom za svu ljubav i podršku koju si nam davao!

Ali, koji je 32 godine bolovao od Parkinsonove bolesti, u ponedeljak je hospitalizovan zbog respiratornih problema. Zvaničan uzrok smrti je sepsa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Zoki

    5. jun 2016 | 12:56

    Kralj ostaje kralj !

  • Otadzbina

    5. jun 2016 | 12:53

    Legende ne umiru.

  • vuk

    5. jun 2016 | 12:38

    sportista najveci..showman najveci..ali nazalost muslemani su ga okrenuli na kraju do dzihdista..i najkraju ka vodili do alije u sarajevo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA