Zvezda predstavila drugo pojačanje i potvrdila pregovore sa Kangom

Novi fudbaler crveno-belih zvanično postao i Stefan Milošević iz Spartaka

  • 0

Prvo pojačanje Crvene zvezde Stefan Milošević rekao je na promociji u novom klubu da će ispuniti očekivanja i sa crveno-belima odbraniti titulu prvaka Srbije.

Milošević, član omladinske reprezentacije Srbije koja je postala prvak sveta na Novom Zelandu, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom i zadužio dres sa brojem 21. On je drugo pojačanje šampiona Srbije posle Tomasa Fibela.

>>> Italijani pišu da Zvezda dovodi štopera koji je golom šokirao Juventus (VIDEO)

- Došao sam u veliki klub, kao što je poznato. Zvezda je bila najbolja prošle sezone, nadam se da ću ispuniti očekivanja i ispuniti cilj, odbranu titule - rekao je Milošević na promociji na stadionu Rajko Mitić. Doskorašnji levi bek Spartaka poručio je da ga raduje što će se na poziciji levog beka boriti sa Luisom Ibanjezom.

- U neku ruku to je i dobro za mene. Trudiću se da naporno radim, volim izazove - istakao je mladi fudbaler koji je u mlađim kategorijama igrao za Crvenu zvezdu i Partizan.

Sportski direktor Blažo Raosavljević najavio je da će u narednim danima biti još pojačanja, posle Miloševića i Tomasa Fibela.

- Pričamo sa Kangom iz Rostova, ali i još nekolicinom igrača. Još nismo odlučili da li ćemo njega dovesti, uskoro će sve biti poznato - kazao je funcioner crveno-belih.

Prema njegovim rečima novi ugovor potpisaće reprezentativni golman Damir Kahriman.

- Bio je sa reprezentacijom Srbije, pa smo se dogorili da potpiše ugovor posle toga. Postoji dilema oko Sikimića i Anđelkovića, zavisi sve ko će doći i otići. U principu mislim da će Sikimić produži - zaključio je Raosavljević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA