Partizan rekordno kažnjen zbog "izuzetno nepristojnog skandiranja grupe od nekoliko stotina gledalaca"

Pogledajte odluku KLS-a posle trećeg meča

  • 30

KLS se oglasila povodom trećeg meča finala plej-ofa Super lige Srbije izrekavši dosad rekordne kazne, bar kada je Partizan u pitanju.

Nominalno gosti u utorak uveče, crno-beli su "capnuti" čak 320.000 dinara zbog nepristojnog ponašanja navijača.

>>> INCIDENT PRED POČETAK DERBIJA: Grobare isprovocirao navijač, bacili baklju i stolice na Delije! (VIDEO)

"Zbog izuzetnog nepristojnog skandiranja grupe od nekoliko stotina gledalaca, koje se ponavlja iz utakmice u utakmicu, zbog toga što su navijači Partizana bacili na navijače Crvene zvezde jednu raketu i nekoliko polomljenih stolica, zbog paljenja više baklji i bacanja sitnih čvrstih predmeta na teren", glasi obrazloženje kazne Partizanu.

Sa druge strane Crvena zvezda će morati da uplati 140.000 u kasu košarkaške lige zbog toga što su goledaoci u više navrata bacali meke i sitne čvrste predmete na teren i zbog paljenja više baklji.

Četvrti meč serije za prvaka Srbije igra se u četvrtak od 21 čas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    8. jun 2016 | 13:21

    Alo grobari sami smo krivi za ovakvo stanje u klubu, godinama unazad placamo kazne zbog ponasanja, navijajte nornalno i fer-pley na ulici vredjajte ako hocete ne u hali!!

  • Posmatrač

    8. jun 2016 | 16:31

    Bacali upaljače i sitan novac u teren i 3X manje kažnjeni... A šta su to zvezdini navijači pevali ??? Nisam čuo da pevaju pesmice Branka Kockice...

  • ITD

    8. jun 2016 | 14:26

    Dali to Ćoki i sudi i presuđuje... Ovi zvezdini bili mirni kao u pozorištu... Vučiću dali to ti i Ćoki na ovaj način lečite sujetu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA