SPORT FM radio vam nudi EURO 2016 iz potpuno drugačijeg ugla

Mesec dana analiza, stručnjaka, duhovitih komentara...

  • 0

Jedini specijalozovani spotski radio u Srbiji SPORT FM 100,4 za ljubitelje fudbala pripremio je program koji će se od subote 11. juna svakodnevno emitovati od 11,00 do 13,00 sati, sve do kraja 15. Evropskog prvenstva u fudbalu.

Gosti na talasima SPORT FM 100,4 tokom trajanja ove specijalne emisije biće brojni treneri, bivši i sadašnji fudbalski asovi, poznati novinari iz regiona, javni i kulturni poslenici kojima je fudbal strast, ali i izveštači sa lica mesta u Francuskoj.

PRVU EMSIJU PRATITE OD 11 SATI OVDE - SPORT FM UŽIVO

U premijernoj emisiji u subotu sam početak šampionata komentarisaće izmedju ostalog selektor fudbalske reprezenatcije Srbije Slavoljub Muslin, bivši selektor Vladimir Petrović Pižon, specijalni izveštač Goran Radonjić iz Pariza, poznati novinar Vlada Stanković iz Barcelone, pisac i satiričar Voja Žanetić, glumac Sergej Trifunović i mnogi drugi.

Za slušace u Beogradu, kao i u 20-ak gradova u Srbiji koji reemituju ovaj program obezbedjene su brojne nagrade,a za onog ko ponese titulu „REPORTER MESECA“ obezbeđeno je letovanje (10 dana) za dve osobe u Grčkoj.

Voditelji emisije FUDBALSKI RANDEVU na SPORT FM 100,4 su Nenad Stefanović i Zvonimir Šimunec.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA