Kosović posle debija za Crnu Goru: Nije mala stvar igrati protiv Turana i Šahina

Vezni igrač Partizana nije mnogo odmarao posle reprezentativnih obaveza kod Tumbakovića u Crnoj Gori

  • 0

Vezista Partizana i reprezentativac Crne Gore Nebojša Kosović pauzu posle fudbalske sezone nije iskoristio samo za letnji odmor i oporavak, već se odmah pridružio reprezentaciji Crne Gore koju predvodi trofejni trener i legenda Partizana, Ljubiša Tumbaković.

>>> Potpuno neverovatan poraz Crne Gore u Turskoj! (VIDEO)

O svom debiju za Crnu Goru, u duelu sa Turskom, pričao je za sajt Partizana.

- Veoma sam srećan što sam dobio poziv selektora Tumbakovića da se pridružim reprezentaciji, a ujedno mu se zahvaljujem na ukazanom poverenju i prilici da debitujem u 80. minutu. Zaista sam se potrudio da to poverenje i opravdam. Nije mala stvar dobiti šansu protiv igrača kao što su Turan, Šahin i drugi. Radovao sam se mnogo i susretu sa Petrom Grbićem mojim prvim cimerom u Partizanu, koji je takođe bio pozvan u reprezentaciju. Proveli smo zaista lepo vreme i tada i sada.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Parni valjak se već zahuktao.  Da li si imao vremena za odmor posle obaveza u reprezentaciji?

Svi bismo voleli da je tih dana više, ali obaveze čekaju. Odmor sam proveo sa braćom i porodicom i trudio sam se da maksimalno uživam u tome.

Trener Tomić ti je ukazao poverenje u sezoni koja je iza nas. Kako je lično ocenjuješ i šta bi izdvojio posebno?

- Izdvojio bih to što je Partizan osvojio trofej u kupu. Nadam se da će ih biti još više i to već u sledećoj sezoni ka čemu stremimo. Što se mene tiče, moram i mogu još mnogo bolje.

Sa pripremama si počeo u ponedeljak.

- Jedva čekam prvi trening, mnogo sam se uželeo fudbala i saigrača. Očekujem da se svi zajedno pripremimo za sledeće izazove i krenemo u nove pobede – kaže Nebojša Kosović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA