VRELI DANI NA MARAKANI: Zvezda užurbano završava posao sa dvojicom fudbalera!

Crveno-beli žele da, posle dužeg vremena, kompletiraju navalni red, ali i čitav tim

  • 9

Pripreme su počele u ponedeljak, prve prijateljske utakmice možda već budu i pre odlaska tima u Sloveniju, dok evropske kvalifikacije startuju 12. jula. Otuda i ne čudi plan Crvene zvezde da što pre zaokruže igrački kadar.

Vreli dani se očekuju na Marakani, ne samo zbog najave meteorologa da od četvrtka kreće letnji talas. Prema saznanjima Telegrafa, crveno-beli užurbano rade na tome da što pre završe transfere Uroša Đurđevića (za kog smo javili da je 99 odsto igrač Zvezde) i Gelora Kange.

>>> Novi fudbaler Zvezde uzeo broj 97 iz skroz simpatičnog razloga (VIDEO)

Miodrag Grof Božović je na okupljanju istakao da ''Kangu traže vračevi po Gabonu i da očekuje dimne signale da su ga pronašli''. Na Marakani s nestrpljenjem očekuju '' te dimne signale'' kako bi završili posao sa ofanzivnim vezistom i tako, posle mnogo, mnogo godina formiraju okosnicu napada na vreme. Po ugledu na velike evropske klubove...

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Sa jednim strancem smo dugo u priči, definisali smo mnogo toga, čekamo samo da on reši neke administrativne probleme sa klubom - rečenica je Zvezdana Terzića od ponedeljka.

Vijeira je još tu i skoro je izvesno da ga crveno-beli neće prodati do kraja kvalifikacija. Barem je tako zvezdaškoj javnosti obećao generalni direktor Zvezdan Terzić.

Uz starosedeoce Kataija, Srnića, Plavšića i Vijeiru, očekuje se da Đurđević i Kanga čine taj udarni napadački tandem srpskog šampiona. Naravno, uz rotacije na terenu.

- Imamo i plan A i plan B u ovom prelaznom roku. Ukoliko ne dovedemo željenja pojačanja, okrenućemo se alternativama - jasan je bio Terzić u ponedeljak.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Jedan od onih koji su na B listi jeste Kolumbijac Migel Muriljo. Napadač Deportiva iz Kalija, koji je na pozajmicu u penjarolu osvoji titulu, stidljivo se pominje kao novo pojačanje, ali samo ukoliko Vijeira ipak napusti klub. Za sada, samo je na radaru crveno-belih.

Pored ovih napadačkih opcija, sasvim je izvestan dolazak još jednog štopera. Možda i desnog beka, ukoliko Marko Petković napusti klub. Naravno, najbliži da pojača Zvezdinu desnu stranu jeste Filip Stojković iz Čukaričkoj.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojislav

    15. jun 2016 | 07:32

    Pa zar marakana nije promenila naziv...ni vi sami neznate sta posete a uprave jos gore

  • Dragan

    15. jun 2016 | 15:35

    Uvek je bilo i ostaće da je naziv ili kako hoćeš nadimak stadiona Marakana.To se ne može tek tako promeniti.

  • Milance

    15. jun 2016 | 18:26

    Ti sebe mozes da zoves delija ali si ciganin. Kapiras?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA