Noletu 30 miliona dolara od „Unikla“ (VIDEO, FOTO)

Prezentacija opreme u kojoj će najbolji teniser na svetu igrati već od Rolan Garosa obavljena u Parizu

  • 0

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković predstavio se u Parizu u opremi novog sponzora, japanske kompanije za proizvodnju sportske odeće i obuće „Uniklo“. Nole će u njoj igrati već od Rolan Garosa, koji počinje u nedelju. Prvi reket sveta će za petogodišnji ugovor sa japanskim proizvođačem dobiti 30 miliona dolara, šest po sezoni. Ugovor je potpisan u društvu najbogatijeg Japanca i vlasnika Unikla Tadašija Janija (na donjoj slici sa leve Novakove strane).

Uniklo je treći Đokovićev sponzor od početka karijere, posle "Adidasa" i "Serđa Takinija". Mnogi su očekivali da će Novak posle raskida s italijanskim proizvođačem da se pridruži Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru u Najkiju ili da se vrati Adidasu čiju opremu nosi endi Marej, ali on se odlučio za japanskog proizvođača.

Predstavnici „Unikla“ izrazili su ogromno zadovoljstvo što će oblačiti zvanično najboljeg sportistu sveta.

-Izuzetno smo zadovoljni što je Đoković postao naš brend ambasador. Iskoristićemo najinovativnije tehnologije kako bismo razvili odeću koja će doprineti još boljim igrama najboljeg tenisera svetai tako respektabilne sportske ličnosti kakav je Novak.

U planu je posebna linija majica od čije će prodaje sav prihod ići u Đokovićevu dobrotvornu fondaciju.

- Koliko sam strastven u želji dabudem najbolji teniser nasvetu toliko želim i da pomažem ljudima, posebno deci koja su imala manje sreće u životu od mene - rekao je srpski teniser na promociji.

 

 

Kako izgleda "Uniklova" kolekcija pogledajte i na primeru najboljeg japanskog tenisera Keija Nišikorija.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA