Prvo obraćanje Zvezdinog novog veziste: Nećete verovati šta mi se dešavalo u Belgiji!

Šampion Srbije u sredu na pozajmicu doveo nekadašnjeg kapitena Vojvodine

  • 8

Marko Poletanović je napokon zadužio opremu Crvene zvezde u sredu, nakon što je stigao iz Genta na jednogodišnju pozajmicu.

U prvom obraćanju srpskim medijima, dao je izjavu Sportskom žurnalu.

- Nećete verovati šta mi se sve izdešavalo u Belgiji. Bio sam u Gentu jedan od najboljih u prvih šest meseci. Pred meč sa Anderlehtom trener mi je rekao da će me malo odmoriti za naredni meč i iz njemu znanih razloga nisam igrao četiri utakmice - rekao je Poletanović i nastavio:

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Nisam mogao da verujem da me je izbacio iz postave bez objašnjenja! Pričao sam sa direktorom, rekli su mi da sam budućnost kluba, ali sam posle toga više sedeo na klupi nego igrao.

Put ga je potom naveo na pozajmicu u Zulte Varegem, gde je stekao utisak da niko iz stručnog štaba nikada nije igrao fudbal.  Imao je sreću da bude i učesnik Lige šampiona sa Gentom.

- Prelepo iskustvo. To bi trebalo doživeti. Iako sam svaki meč bio na klupi, uživao sma u svakom momentu - rekao je Poletanović, a opširnije možete pročitati u štampanom izdanju Žurnala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    23. jun 2016 | 08:56

    Uvek je nasima neko drugi kriv kad ne igraju preko...

  • zoran

    23. jun 2016 | 11:04

    Ajde bre mi smo igraci vucemo se ko creva na svakoj utakmici bilo to da se igra zvezda partizan ili srbija jaki smo mi svi fudbaleri do mojega i jos krivimo nekog drugog za to . I nije to nista i gore ce vreme doci

  • MikiGrobarRUSSIA

    23. jun 2016 | 09:19

    pravo pojacanje ima iskustvobu LŠ hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA