PARTIZAN POVUKAO ZVEZDIN POTEZ: Tražimo slično ili isto koliko naš rival (VIDEO)

- Istina je da je Partizan ime koje se respektuje u svetu, i u našoj državi treba tako da se ophode prema nama - poručio je Mile Jovičić

  • 35

U Partizanu su se odlučili na isti potez kao u Crvenoj zvezdi pre nekoliko dana. Klub iz Humske je uputio dopis za pomoć u realizaciji kvalifikacija za Ligu Evrope, konkretno za sanaciju stadiona.

- Bez obzira na pomoć Fudbalskog saveza Srbije prethodnih godina, dva velika stadiona su u lošem stanju i bez ozbiljne intervencije biće teško održati međunarodne utakmice - rekao je kopredsednik Radne grupe Mile Jovičić novinarima u Poljskoj.

- Zvezda je pisala FSS i Vladi Srbije i mi smo se tome priključili. Prethodnih godinu dana sam bio na poludistanci u vezi sa dešavanjima u klubu i jasnije sam sagledao neke stvari. Utisak je da je deo sredstava informisanja stvarao sliku da su JSD i FK Partizan u opoziciji Vladi Srbije, što uopšte nije tačno.

- Istina je da je Partizan ime koje se respektuje u svetu. Tražićemo da se i u našoj državi tako ophode prema nama. Zato ćemo da tražimo ravnopravnost sa našim konkurentom u medijskom, moralnom, statusnom i materijalnom smislu. Tražimo slično ili isto koliko naš rival - preneo je "Sport" reči Jovičića.

On je naglasio da bi Skupština kluba trebalo da se održi u septembru.

- Istina je da smo načelno dogovorili da se naredno zasedanje održi kroz mesec dana. Ali, pravne stavke nisu precizirane, pravni stavovi nisu usaglašeni. Sa druge strane, u jeku smo prelaznog roka, kvalifikacije su na vratima i moj stav je da ekipa sada najbitnija i da je najbolje da se Skupština održi u septembru - rekao je Jovičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    28. jun 2016 | 10:04

    Pa onda trazite pojacanja i sponzora kao vas rival..a ne da vam sisaju travu i vi vec zadovoljni, dok sa druge strane kamioni i avioni stizu, a duguje se i bogu i narodu...umesto bankrota, pljacka i otimacina uz sponzorstvo vlade..e to je danasnja Srbija i vlast

  • Kokolo

    28. jun 2016 | 10:16

    Odakle njima stadion?

  • CZ

    28. jun 2016 | 10:12

    Mali franjevački klub ima 3 puta manje navijača od Zvezde i 10 puta slabije rezultate u istoriji i hoce ravnopravnost,strasno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA