Zvezdin štoper potvrdio transfer u Spartak

Iskusni štoper ističe da nije mogao da živi na relaciji Beograd - Subotica i zato se opredelio za prelazak u Spartak

  • 3
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda je osim dolazaka igrača počela da radi i na odlascima fudbalera koji nisu u prvom planu. Klub je napustio iskusni štoper Savo Pavićević, koji karijeru nastavlja u Spartaku iz Subotice.

Crnogorac nije bio na spisku putnika za Sloveniju na pripremama za novu sezonu, a brzo posle toga je postigao dogovor sa ''Plavim golubovima''.

- Ostalo je da se definišu papirološki detalji. Spartak je dugo pokušavao da me dovede, u godinama sam kada mi je preteško da živim na relaciji Beograd - Subotica i zato je odluka ovakva - potvrdio je Pavićević transfer u razgovoru za Žurnal.

Pavićević je u Zvezdu došao u januaru 2014. godine i za crveno-bele je odigrao 59 utakmica i postigao dva gola. Prethodne sezone je imao mnogo problema sa povredom, pa je znatno manje igrao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojan

    30. jun 2016 | 10:23

    Dr.Savo!Borio se kao lav.Pravi profesionalac i covek.Delije ce te pamtiti kao najboljeg u poslednjih 5 godina.Srecno doktore!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA