≫ 

Ronaldo se konačno oglasio zbog Mesijevih suza i povlačenja iz reprezentacije

Stalno se potencira da su u sukobu, a sudeći prema izjavi Portugalca, takvim glasinama o odnosu dvojice najboljih fudbalera više nema mesta *Sada će sigurno i Ronaldovi hejteri više da ga poštuju

  • 17
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi je šokirao ceo svet kada je objavio da se oprostio od argentinske reprezentacije posle poraza u finalu Kope Amerika od Čilea na penale. Mesi je u penal seriji promašio penal i na kraju bio tragičar finala, iako je pre toga odigrao sjajan turnir do poslednje utakmice.

>>> TUŽNO! Amaterska fotka navijača sa finala otkriva zašto Mesi odlazi (FOTO)

Usledile su suze najboljeg fudbalera sveta i bolne scene za gledanje, koje nisu ostavile ravnodušnim ni Kristijana Ronalda, za mnoge njegovog najvećeg rivala. Ronaldo je ipak stao na stranu Mesija i istakao da mu je bilo teško da gleda takve scene.

- Mesi je doneo vrlo tešku odluku, ali ljudi moraju da shvate da je ta odluka samo njegova i moraju da je prihvate. Činjenica je da Leo nije navikao na poraze, nije navikao da bude drugi i to ga je verovatno nateralo da donese takvu odluku. Razočaran je - rekao je Portugalac, a onda rekao kako mu je bilo teško da gleda kako plače.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Ako promašite penal, ne znači da ste loš igrač. Bilo mi je jako teško da gledam Mesija u suzama. Nadam se da će se na kraju vratiti jer je potreban svojoj reprezentaciji, zemlji i saigračima - zajključio je Kristijano Ronaldo.

Portugalac je očigledno slab na suze sudeći po ovoj izjavi o Mesiju, ali i onoj o Luki Modriću, koga je tešio kada je plakao posle poraza Hrvatske od njegove Portugalije.

>>> Modrić plače posle poraza, a Ronaldo ga teši! (FOTO) (VIDEO)

Ronaldo u četvrtak od 21.00 u igra meč četvrtfinale EURA protiv Poljske, a posle ovakve izjave o Mesiju, sigurno će pobrati i simpatije pojedinih navijača koji ga do tada nisu preterano voleli.

>>> Ronaldov saigrač iz reprezentacije otkrio njegovu bizarnu naviku pod tušem

Pogledajte i tužnu scenu uplakanog Mesija posle izgubljenog finala:

A šta rakun prognozira Ronaldu pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ibrahimović #10

    30. jun 2016 | 12:21

    Svaka čast Kristijano, to je poštovanje prema rivalu! #respect

  • I.R

    30. jun 2016 | 17:56

    Sad cu zbog njega da brinem,a 2 miliona mojih Srba nema struju da plati.Placi sabane ako ti je taj penal jedina muka.

  • .

    30. jun 2016 | 13:33

    Људинаа.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA