≫ 

NEVEROVATAN ŠOK NA VIMBLDONU! Đoković ispao od Kverija u 3. kolu!

 ≫ 

Amerikanac je u tajbrejku 4. seta iskoristio drugu meč loptu i skinuo krunu braniocu trofeja u Londonu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Suza
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Znalac DR

    02. jul 2016 | 20:10

    Normalno je da smo sada svi pametni, ali neke stvari su nagoveštavale ovakav epilog. U igri već dugo nema nekog napretka – ništa nije naročito popravio – servis - neujednačen , igra na mreži – ništa naročito , ritern – tako i tako, ..... ali generalno ostao je gde je bio , a drugi ne stoje. Simptomatično je i ovo za Devis kup, hoće-neće .... umorio se, dosaadilo mu je da uvek bude na vrhuncu forme, ali doživeo je ovo drugo da se sada nasladjuju devijantni Vilander ( patološka mržnja ), istrošeni Federer , zla žena ( čitaj Marejeva mama), zli čovek ( čitaj Nadalov stric )i mnogi drugi koji bi ga rado videli u blatu. A on kao pravi Balkanac se uspavao, zaboravio šta ga je dovelo na vrh, raspustio stručni štab, a hoće pobedu na Vimbldonu. Zašto nije odigrao nijedan turnir na travi pre Vimbldona ? Da li mu je bila opomena što je u egzibiciji izgubio na travi ? Očito nije ! Prepotentno, samouvereno , ali ovog puta bez pokrića, nespreman pre svega fizički, kretanje po travi mu je bilo kriminalno, otud toliko grešaka , nepripremljenih udaraca i na kraju i ovaj fijasko od prosečnog Amera. Koji ,uz put budi rečeno, ga nije nadigrao, pa pobedio već mu je Novak sve poklonio bez prave borbe, njegovo je bilo da bude prisutan i da to verifikuje . Valjda će staviti prst na čelo i pogledati se u ogledalo i shvatiti da svi hoće njegov skalp , a on počinje da improvizuje, a i klapa oko njega, možda je ovo povod za rezove i zahvaljivanje pojedincima koji nisu ništa doprineli njegovom boljitku. Glavu gore kralju i pametno napred

  • Sla

    02. jul 2016 | 19:35

    Ovo je bilo mrcvarenje Noleta, iritiranje, podmetanje, I veze nema sa Semom koji, ni kriv ni duzan, dobi dva seta fore... Broj jedan, drzi sva cetiri slema i juri kalendarski slem, sampion koji juri trecu uzastopnu titulu, igra protiv dobrog servera, kise u prognozi, I oni ga ne stavljaju na centralni teren???????? Gadovi ostaju gadovi... A nas Nole kao Konfucije na pres konf posle meca! Da pucas id ponosa! Ljudina!!!!!!!!

  • sibin

    02. jul 2016 | 19:22

    nema veze,nek se odmori kao covek.a sto puta je prekidan mec zbog kise,u Parizu i Londonu da se smuci coveku dok gleda mec

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA