≫ 

POKAZAO VELIČINU I U PORAZU: Đokoviću se dive zbog ovog poteza po završetku meča (VIDEO)

Krenuo je ka izlazu posle gubitka meča, ali se na poziv sa tribina od strane mališana ipak vratio i podelio autograme fanovima

  • 12

Novak Đoković je poražen od Sema Kverija u 3. kolu Vimbldona, što je najveća senzacija u tenisu ove godine. Nije najbolji teniser sveta ličio na sebe u tom duelu. Previše je grešio, a tako je i okončao meč - neiznuđenom greškom i slanjem forhenda u aut.

>>> NEVEROVATAN ŠOK NA VIMBLDONU! Đoković ispao od Kverija u 3. kolu!

Ipak, ono što Novaku niko ne može da spori, jeste da je sportska i ljudska veličina. To je pokazao i posle poraza od Kverija, kada je ipak uslišio molbe mališana koji su hteli njegov autogram.

Iako to nije karakteristično za tenisere koji izgube i koji nervozno žure da što pre pobegnu sa terena, Novak je pokazao da je šampion i pravom smislu te reči.

Zato je i dobio velike ovacije stadiona kada je izlazio sa terena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душка

    2. jul 2016 | 19:01

    Много пута је показао колика је величина!Ти си наш шампион,наш понос наша дика,наша радост, нека те БОГ чува и целу твоју породицу!Хвала ти што нас чиниш поносним и срећним,биће победа,жив и здрав ти нама био!

  • MVP

    2. jul 2016 | 20:45

    Zrtvovao Vimbldon za Rio.Valjda nije uzalud.

  • Dino

    2. jul 2016 | 19:22

    Kladionice su čudo...ovo su milionski dobici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA