Šime otišao pod jorgan: Vicešampion Evrope doveo Hrvata

Defanzivac potpisao petogodišnji ugovor sa Madriđanima

  • 3

Reprezentativac Hrvatske Šime Vrsaljko napravio je najveći iskorak u karijeri prelskom iz italijanskog Sasuola u redove vicešampiona Evrope Atletiko Madrida.

Defanzivac, koji može da pokriva gotovo sve pozicije u poslednjoj liniji, potpisao je ugovor na pet godina sa "jorgandžijama".

Dogovor dve strane nije od juče, ali je zbog Evropskog prvenstva, gde je Vrsaljko branio boje "šahovničara", realizacija transfera bila na čekanju.

Iako nije saopšten iznos koji je Sasuolo dobio za Vrsaljka, mediji nvode da je u pitanju suma od 16 miliona evra.

- Igranje u Atletiku za mene predstavlja ogroman izazov u karijeri. Veoma sam srećan zbog toga - rekao je 24 - godišnji Vrsaljko.

- Vrsaljko je igrč sa velikim potencijalom, svoj kvalitet je već dokazao u ligi kakva je Serija A. Veoma je brz, može da igra na obe strane terena, pa sa njim imamo interesantne alternative - rekao je o novom pojačanju sportski direktor Atletika Hoze Luis Kaminero.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ORTODOX RS

    5. jul 2016 | 19:45

    Vidite li sada Srpski fudbalski manekeni sta znaci plasirati se na veliko takmicenje.Znam reci cete bolje je na splavu sa sponzorusama trenirati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA