Fibel isprozivao Vijeiru: Igraj za Zvezdu ili idi iz nje!

Pojačanje Crvene zvezde smatra da ko nije zadovoljan treba da ide iz kluba jer ne može da bude dovoljno posvećen igri

  • 10

Fudbaler Crvene zvezde, francusk štoper Tomas Fibel rekao je da je ekipi potrebno vreme da se uigra jer je došlo mnogo novih igrača, ali da će biti spremna za početak nove sezone.

>>>Da li je Zvezda spremna za LŠ? Katastrofalne greške odbrane ozbiljno zabrinule Grofa i navijače (VIDEO)

Stamenog francuskog štopera nije zabrinuo poraz od rumunskog Pandurija (4:2) u prijateljskom meču u Sloveniji, a istakao je da i takav rezultat zna da bude koristan za tim kada se nalazi u fazi priprema.

- Rezultat nije dobar, ali smo u fazi priprema i trener Božović još isprobava. Prijateljske utakmice nisu od velike važnosti, moramo da zaboravimo taj poraz i okrenemo se narednim obavezama -rekao je Fibel Tanjugu na pripremama u Terme Čatež.

Foto: Tanjug/Boki Foto: Tanjug/Boki

Fibel je posavetovao Uga Vijeiru da što pre reši status u Crvenoj zvezdi kako bi na miru mogao da se skoncentriše na obaveze.

- Ne želim da ga osuđujem, Ugo je profesionalac. Moje razmišljanje je ako ne želiš da ostaneš onda idi, u suprotnom igraj. Da sam u toj situaciji i da ne znam da li ostaje, rekao bih klubu da me pusti da odem.

- Ne bih želeo da se takve stvari odražavaju na tim. Želeo bih da Vijeira bude čist u glavi i potpuno fokusiran - rekao je Fibel.

CZ logo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpskibek

    6. jul 2016 | 16:31

    Dobro si mu i reko' i ne samo njemu nego i ostalima....igraj gini.ili idi ...

  • Paja29

    6. jul 2016 | 16:18

    Bravo majstore tako treba

  • paki

    6. jul 2016 | 16:48

    Nije ovo raspad sistema vec logican ishod situacije. Neki igraci su manje a neki vise zeljni dokazivanja a nama sada pred kvalifikacije trebaju samo ovi drugi ... Vijeira je stvarno bog otac ali izvini brale pomozi nam sada kada je najpotrebnije ili cao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA