GOTOVO: Ser Aleks Ferguson ide u penziju?

Ser Aleks Ferguson u nekoliko navrata izjavljivao da će raditi još tri godine, ali njegov prijatelj i predsednik Vigana Dejv Vilan smatra da će zbog velike napetosti u penziju otići sledećeg leta

  • 0

Legendarni menadžer Mančester junajteda ser Aleks Ferguson posao napušta na kraju sledeće sezone, smatra njegov bliski prijatelj i predsednik Vigana Dejv Vilan.

Ova konstatacija kosi se sa onim što je u nekoliko navrata izjavljivao najbolji menadžer u istoriji ostrvskog fudbala, 70-godišnji Ferguson, a to je da ne želi u penziju i da će na klupi "crvenih đavola" sedeti još tri godine.

- Ferguson će fudbal napustiti na kraju sledeće sezone. Napetost je velika i dugo je trpeo mnogo stresnih situacija - rekao je Vilan, i nastavio:

- Posle onoga što mu se dogodilo u Glazgovu predlažem mu da ozbiljno razmisli. Shvatiće da nema više smisla da nastavi da rizikuje.

Čovek koji je od 6. novembra 1986. godine na klupi Mančester junajteda (12 titula, 5 FA kupova, 2 Lige šampiona, 1 Kup pobednika kupova, 1 UEFA Super kup...) pre nekoliko dana je zbog obilnog krvarenja iz nosa morao da napusti večeru priređenu u čast 40. godina od Rendžersovog osvajanja Kupa pobednika Kupova. Srećom, posle ukazane lekarske pomoći Ferguson je brzo pušten kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA