Niko ne može da bude iznad tima Srbije!

Miroslav Nikolić, trener koji je Marjanovića iz Zaječara doveo u Hemofarm i utabao mu košarkaški put smatra da u ovom slučaju nema nedoumica

  • 53

Saga o Bobiju Marjanović se polako završava. On je rekao šta je imao, selektor Đorđević je jasno poručio, tako da raznorazni pritisci po medijim izgleda da neće uroditi plodom da se najviši srpski košarkaš nađe u Riju.

>>> Đorđević doneo konačnu odluku o Bobiju posle njegove izjave da želi da igra u Riju!.

Bez obzira na to što je narod podeljen, što je pola za to da se Marjanović nađe u timu, a pola podržava Đorđevića, realno je da on neće biti u planu.

To je potvrdio i asistent selektora Miroslav Muta Nikolić:

- Ako neko zna koliko je Bobi odličan igrač, onda sam to ja, koji sam mu bio trener u klubovima, selektor u mladoj reprezentaciji... Ali nije u redu da se u javnosti predstavlja iskrivljena slika da ga neko neće. Pa on je sam rekao da ne može. Imao je pravo izbora - kaže popularni Muta za "Novosti"

Printskrin: Youtube/Telegrafrstv Printskrin: Youtube/Telegrafrstv

- Da li se neko ko pušta razne glasine zapitao da li bi Bobijev dolazak možda negativno uticao na hemiju tima. Ovde su mnogi došli odmah po završetku napornih sezona, bezuslovno trenirali, na kraju izborili plasman na Igre.

- Setite se kako su svi oni bili "žigosani" posle prošlogodišnjeg nesrećno izgubljenog polufinala. I sve su to izdržali. Morate to da poštujete. Morate da poštujete što su Bjelica i Mačvan iako povređeni, sve vreme, osim kada su išli na preglede, bili uz ekipu. Morate da poštujete da niko nije veći od tima - zaključio je Miroslav Nikolić za "Novosti"

(Telegraf.rs/Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nacionalista

    12. jul 2016 | 09:10

    Ali selektor je rekao,dok je selektor nece trenirati nijedan klub...pa ode u Grcku...

  • MikiGrobarRUSSIA

    12. jul 2016 | 10:54

    Tako je!!! svi treba da shvate da je SRBIJA SVETINJA!!! nema oce kaki nece kaki

  • SRBIJA

    12. jul 2016 | 13:03

    Dragi selektori, valjalo bi znati prvo o cemu pricate pre nego sto se pravite pametni, a i treba uvek poci od sebe. Jako je glupo i plitko porediti to sto su Bjelica i Macvan bili sa reprezentacijom i Bobanovo odsustvo. Bjelica ima ugovor u NBA, i ne mora biti u Americi. Boban nije imao ugovor i odavno se znalo da ga pre odredjenog datuma zbog pravila lige ne moze potpisati. On iz Srbije ne moze da obavlja pregovore i da potpisuje ugovore. Mora biti tamo. Covek je ostao zbog 21 mil $, i cik da vidim koji od vas ne bi to uradio da obezbedi svoju porodicu, zarad nekog glupog kvalifikacionog turnira gde smo od svih jaci za 2 klase, koji se jos pri tome igra u nasoj drzavi. Kao sto rekose nasa gospoda selektori, niko nije jaci i veci od reprezentacije, e pa isto tako dragi moj selektore Djordjevicu ni tvoja sujeta ne bi smela da bude veca. Pozovi coveka koji zeli da igra i pusti ga da pokaze srcem koliko mu je stalo da igra za Srbiju. Lako ces ga ti skloniti i sa klupe ako to ne bude zasluzivao. Srbija mora biti jaca od tvog ega i tvoje sujete. Napred nasi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA