≫ 

Đorđević doneo konačnu odluku o Bobiju posle njegove izjave da želi da igra u Riju!

Boban Marjanović je za selektora završena priča što se tiče Olimpijskih igara, ma šta da se desi, navodi izvor blizak selektoru

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević odmah nakon plasmana u Rio nagovestio je da neće zvati nikoga dodatno na pripreme pred Olimpijske igre, računajući tu i Bobana Marjanovića.

Mnogi su se ponadali da bi gorostasni centar ipak mogao da bude u konkurenciji, nakon što je javno poručio da bi ipak igrao i da sada ne postoji prepreka da za to, pošto je potpisao ugovor sa Detroitom i rešio svoju sudbinu u NBA ligi.

Takođe, jedno mesto je upražnjeno otkazivanjem Zagorca.

>>> Znate li gde je Zagorac otišao posle otkaza reprezentaciji Srbije? (FOTO)

Međutim, do toga ipak neće doći, prema izvorima iz stručnog štaba reprezentacije Srbije.

- Marjanović neće ići sa reprezentacijom u Rio, pa taman i kada bi se Raduljica i Štimac povredili. Selektor Đorđević je čvrsto rešio da ga ne vodi na OI i neće se predomisliti, šta god da se desi - rekao je za Informer izvor blizak selektoru, koji je i pojasnio šta se tačno desilo noć pre nego što je Bobi otkazao Đorđeviću.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Đorđević i Marjanović su svakodnevno razgovarali pre priprema za kvalifikacioni turnir . Selektor je napravio plan priprema tako da je Bobiju nametnuo maltene centralnu ulogu. On i Jokić su planirani za glavne igrače i Marjanović je to dobro znao.

- A onda je veče pre početka priprema drhtavim glasom saopštio Đorđeviću da se plaši povrede i da ne može da igra u Beogradu kako ne bi ugrozio NBA karijeru. Tom odlukom je poremetio Đorđevićev plan priprema i on preko toga ne može da pređe, a ne želi ni da menja ponovo koncepciju igre, jer je ekipa na turniru u Beogradu odlično funkcionisala - napomenuo je izvor blizak Đorđeviću.

Kakvo je vaše mišljenje o odluci Đorđevića? Iznesite nam mišljenje u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    12. jul 2016 | 00:25

    Podrzavam selektora u potpunosti. Pa makar bili poslednji na turniru

  • vuk

    12. jul 2016 | 00:59

    Selektor treba da zovne gorostasa i kad ovaj dodje treba ga pljusnuti samarčinom, pa ga onda poljubiti i reci e aj sad igraj. tako je upravu selektor a i ovaj bi igrao

  • Rade

    12. jul 2016 | 01:03

    Ljudi realno marjanovic je igrac koji pravi razliku na terenu sa njim u timu bili bi mnogo konkurentniji za zlato...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA