Šest razloga zbog kojih ova fotografija sa Malte ulazi u Zvezdinu istoriju (FOTO)

Dobro je pogledajte - primećujete li isto što i mi

  • 34

Prvi put u istoriji Crvena zvezda je sezonu počela sa tolikim brojem stranaca koliko ih sada ima u timu. Fotografija startne postave za uspomenu na utakmicu protiv Valete ući će u istoriju, jer se nikada pre nije dogodilo da crveno-beli među 11 igrača imaju više stranaca nego domaćih igrača.

>>> Da li je ovaj potez Delija pred 2. poluvreme pomogao Zvezdi da preokrene na Malti? (VIDEO)

Oni su se podelili u dva reda, po trojica u svakom. Dva Francuza, i po jedan Holanđanin, Argentinac, Portugalac i Gabonac.

Vieira, Kanga i Ibanjez su bili u donjem redu, dok su iza njih stajali Donald, Le Talek i Fibel.

>>> Zvezdino kasno paljenje u Evropi: Katai majstorijama doneo preokret na Malti (VIDEO)

>>> LOB KOJI JE SPASIO ZVEZDU: Pogledajte majstoriju Kataija za izjednačenje protiv Valete (VIDEO)

Stranaca je moglo da bude i više da su od strarta recimo zaigrali i Pablo Muče i Džon Ruiz, koji su zaigrali u drugom poluvremenu. Ipak, u jednom momentu ih je bilo čak sedam na terenu, kada je početkom poluvremena ušao u igru Pablo Muče umesto Slavoljuba Srnića.

Ipak, Zvezdi će biti olakšano što je baš u utorak usvojeno pravilo o povećanju broja stranca koji mogu da igraju u Superligi Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doka.cz

    13. jul 2016 | 00:54

    Ma,kakvi limiti,budalastine!Treba u svakoj ekipi da igraju najboljj,bilo strani bilo domaci igraci!Sta fali spancima,italijanima,francuzima,nemcima...imaju bezbroj stranaca u ligama i uvek su u vrhu reprezentativnog ranga!Samo kod nas ima limit,to podize kvalitet!

  • шумадинац

    13. jul 2016 | 00:43

    Па шта је ту проблем ,ако се сећате Арсенал Манчестер сити није био ни један Енглез и нико на свету није видео проблем.Ако ће то да подигне квалитет нашег фудбала нек игра и 11 странаца.Приче да то гуши наше талента су смешне ево досада нисмо имали странаца па нам је репрезентација међу последњима на листи Фифе

  • Ivan

    13. jul 2016 | 08:49

    Kakva slucajnost, bas onoliko koliko je odobrio koKokeza za nase prvenstvo.Izgleda da ce se pravila u nasem fudbalu praviti svake godine u zavisnosti od prelaznog roka zvezde.Zivela Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA