Samo zbog ovoga nam je žao što Bobi neće igrati u Riju! (VIDEO)

Kako bi izgledao tandem Teodosić - Marjanović možemo samo da zamislimo, pošto ga sigurno nećemo gledati ovog leta

  • 15

Srpski centar Boban Marjanović bio bi veliko pojačanje reprezentaciji Srbiji u Riju. To nije sporno, ali on definitivno neće igrati na Olimpijskim igrama.

>>> Bobi se i dalje nada: Biću srećan ako me selektor pozove

Selektor Đorđević neće promeniti odluku i to je normalno, jer Marjanović nije bio tu od početka priprema i potpuno je nelogično da se priključuje na 20 dana pre početka turnira.

>>> Đorđević doneo konačnu odluku o Bobiju posle njegove izjave da želi da igra u Riju!>>>

Međutim, šta bi bilo kad bi bilo.

Mi želimo da zamislimo situaciju kako bi to izgledalo da se ništa od ovoga nije desilo i da je Boban u reprezentaciji i da li bi mogao da napravi tandem sa Milošem Teodosićem kao što je uradio pretprošle sezone u dresu Zvezde sa Vilijamsom.

Nema sumnje da bi to bio odličan duo, jer Teodosić je pre svega kvalitetniji igrač od Vilijamsa, ima bolji osećaj za asistenciju i kreaciju a, i Boban je naučio kako da se otvori da primi loptu.

Ali ne samo to, Bobi je pokazao da i on ume da asistira.

Sigurno bi pik en rol igra ova dva igrača bila veoma efikasna.  Jer Teodosić ima odličan osećaj za saradnju sa centrima. Baš nedavno je to demonstrirao na kvalifikacionom turniru sarađujući sa Miroslavom Raduljicom.

Kada bi i Marjanović bio u timu nema sumnje da bismo imali više napadačkih opcija, s obzirom da je drugačiji igrač od Jokića i Raduljice.

Treba istaći da je Marjanović odigrao samo dve utakmice u nacionalnom timu i to na Eurobasketu 2011. u Litvaniji, ukupno 9,5 minuta i postigao je 2 poena.

Šta vi mislite da li bi Teodosić i Marjanović bili dobar tandem?

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzek

    13. jul 2016 | 21:42

    Srbija hoce Bobija!

  • Arad

    13. jul 2016 | 21:18

    Teodosic je klasa za sebe. Svakom centru je posao olaksan sa njim. Raduljica kao nikakav igrac ubacuje po 15, 20 zahvaljujuci milom nam kapitenu :)

  • Dača

    13. jul 2016 | 21:49

    Ma pustite te price dok su drugi ginuli bobi nije hteo da gine a jos i slikao na splavu ma tako treba diaciplina je na prvom mestu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA