DVA "KOPA" GROBARA NA STARTU PLEJ-OFA: "Zabranjeni" preuzeli navijanje u "Pioniru"

Zanimljivo je bilo na startu polufinalne serije protiv Vojvodine među pristalicama Partizana

  • 3

Početak košarkaškog plej-ofa doneo je i zanimljiv duel na tribinama "Pionira". U domu košarkaša Partizana protiv Vojvodine bile su prisutne obe zaraćene frakcije "grobara". Ako se po ovom meču može suditi, "zabranjeni" će ubuduće voditi navijanje.

Oni su bili ti koji su na kraju slavili pobedu kluba, ali i pobedu u nadglasavanju sa suprotnom tribinom.

Partizan je očekivano slomio otpor Vojvodine, imao je podršku dva "kopa" u hali, a ostalom delu publike (koji je, uzgred, totalno podbacio brojkom) u više navrata su dešavanja na tribinama bila zanimljivija od onih na parketu.

"Zabranjeni" "grobari", koji već godinu dana ne idu na jug, navijački su dominirali, davali štimung pobedi šampiona Srbije, bili daleko raspoloženiji u pevanju, a na samom kraju su i iz grupe "preko puta" dobili podršku pojedinaca.

Naravno, nisu izostale ni prozivke na račun onih koji danas predstavljaju južnu tribinu, koji su, što je zanimljivo, ranije nego što je meč završen počeli da izlaze iz hale.

Igrači su po završetku susreta pozdravili obe grupe navijača "crno-belih", a Partizan bi veliku podršku navijača trebalo da ima i u utorak, kada gostuje u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabranjeninbgd

    28. maj 2012 | 00:34

    tako je bree!! tresi tolmice !!

  • Grobari Jug 1970

    28. maj 2012 | 12:28

    Sto se tice navijanja "Zabranjeni su razvalili" a sto se tice ovoga na kraju,nisu izasli "PRE KRAJA" Nego odmah po zavrsetku slavljenicke pseme "volim ga ko oka dva" sa igracima a zabranjeni su ostali posle jos 30 minuta.

  • Hannibal Black Toxic NS

    28. maj 2012 | 15:03

    Nego sta !!!! Mali ce biti SPENS za nas ZABRANJENE !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA