Nikola Grbić nezadovoljan zbog ''deljenja pravde'': Šta je poručio sudiji Šabanu?

Selektor Srbije bio je zadovoljan pobedom nad Italijom i plasmanom u finale, ali je takođe i kritikovao arbitra za ''deljenje pravde''

  • 3

Selektor odbojkaške reprezentacije Nikola Grbić nije skrivao zadovoljstvo zbog pobede Srbije nad Italijom i plasmana u finale Svetske lige. Ipak, nije propustio priliku da iskritikuje arbitra Nasr Šabana, koji je doneo nekoliko odluka na štetu Srbije, koja je naše odbojkaše učinila nervoznim.

>>> Srbija je u finalu Svetske lige: Orlovi jači od sramnog sudije Šabana i Italijana (FOTO)

- Ovo je bila sjajna utakmica, na visokom nivou. Ekipe koje igraju na ovom turniru su toliko približne po kvalitetu, da je teško bilo očekivati da će neko pobediti sa 3:0 za sat i po vremena. Očekivano je da se vodi ovako iscrpljujuća borba. Ovaj tip utakmica uvek izvlaći najviše i najbolje iz igrača.

U nedelju nas odmah čeka finale, igrali smo napornu utakmicu, ali mislim da moji momci neće biti umorni, jer je to finale i tada daš sve što imaš od sebe - poručio je Nikola Grbić, a zatim se osvrnuo na neke odluke arbitra Nasr Šabana, koji je skandalozno sudio u pojedinim trenucima meča.

Foto: Guliver/Adam Nurkiewicz/Getty Images for FIVB Foto: Guliver/Adam Nurkiewicz/Getty Images for FIVB

- Iako imamo video čelendž za proveru odluka, sa moje tačke gledišta, sudije su napravile mnogo grešaka. Naročito na našu štetu i učinili su moje igrače mnogo nervoznim. Ipak, zadovoljstvo je još veće, jer smo se posle ovih odluka vratili još jači.

- Da ne ispadne da kažem tako, ali sada deluje kao su nam arbitri učinili uslugu kada su donosili odluke na našu štetu, jer je kod nas probuđena još veća želja za pobedom - zaključio je Nikola Grbić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA