≫ 

Kapiten Zvezde ide na klupu za revanš sa Valetom: Evo šta je Grof Božović rekao na to

Trener crveno-belih otklonio neke dileme oko sastava Crvene zvezde za revanš protiv Valete

  • 21

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak na Marakani od 20.30 igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Valete sa Malte. Pobeda od 2:1 na gostovanju došla je teže nego što se očekivalo, a moglo je da bude čak i mnogo komplikovanije da je arbitar priznao drugi gol Falkonea, koji je poništio zbog navodnog ofsajda.

>>> Tri fudbalera Zvezde odlaze sa Marakane!

Odbrana crveno-belih na evropskoj premijeri pokazala je stare boljke iz prethodne sezone, a kapiten Aleksandar Luković bio je lošiji deo štoperskog tandema na Malti.

Zbog toga će najverovatnije izgubiti mesto startera, a Grof Božović ima dilemu ko će biti štoper koji će Fibelu praviti društvo u startnoj postavi.

Prva opcija je da to bude Zoran Rendulić, koji pravu šansu nije dobio u kontinuitetu, a odigrao je veoma dobro na večitom derbiju, kada mu je ukazana šansa, faktički ''iz vedra neba''. Ipak, ponovo je izgubio mesto u startnoj postavi dolaskom Fibela, a na pripremama je Božović uigravao Francuza s Lukovićem.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sada je najizvesnije da će ipak već posle prve utakmice morati da ga menja Rendulićem.

Postoji i duga opcija, a to je da Demijen Le Talek zaigra od prvog minuta na poziciji štopera, uz Tomasa Fibela, što je i bio slučaj na nekoliko utakmica u prošloj sezoni.

Na konferenciji za novinare pred meč, Božović je na to reagovao u svom stilu, ali je čestitao novinarima na tome što imaju izvore, iako ssu treninzi zatvoreni za javnost.

- Ne znam odakle informacije da će Luković na klupu. Znam da medija nema na treningu, a imaju izvore, svaka čast. Da ne lete dronovi? Muče će najverovatnije na teren od prvog minuta. Sviđa mi se karakter igraca iz Argentine. Oni i kad nisu potpuno spremni to nadomeste željom - rekao je Božović

Takođe, prema njegovim rečima samo povređeni Petar Orlandić ne konkuriše za tim, Džon Ruiz je spreman bar za poluvreme, a Marko Petković će igrati kad bude potrebno, jer je sezona duga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lukija

    18. jul 2016 | 14:10

    Najlepsa vest koju sam uspeo da procitam u skorije vreme

  • Skabo

    18. jul 2016 | 15:27

    Rendula i fibel su sigurniji.Lukovic je napravio crveni u derbiju jer je klinac brzi od njega,onaj violinista iz borca ga je okrecao kao na ringispilu.Mislim da je rendula mnogo bolji i sigurniji.Lukovic je dobar za nasu ligu.Jako je spor i to me nervira.

  • Kombuha8

    18. jul 2016 | 14:47

    Bravo i ne vracaj ga vise. Posaljite ga kaljenje u Borcu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA